INOVACIJE

Boja je novo ime za ljepotu

Postaje jedan od najbolje prodavanih proizvoda na evropskom tržištu

Na njemu se smjenjuju ljubičasta, plava, morskozelena i kobaltnozelena boja. Gizmochina

Avaz.ba

7.10.2018

Mobitel se u današnje vrijeme često posmatra kao modni detalj, jer se od njega ne odvajamo skoro nikad. On je naš savjetnik, saveznik, prijatelj, asistent, konekcija za sve oko nas. Sve što nam zatreba, on u momentu rješava. I kad ga slučajno negdje zaboravimo, osjeća se velika praznina, jer ipak, on je taj koji zna sve o nama i s kojim dijelimo i lijepe i loše trenutke i bez njega ne možemo zamisliti život.

 Aurora borealis

Zato je Huawei P20 Twilight najbolji saveznik svakog dana, a ljudi će vas baš zbog njega doživjeti u sasvim drugačijem svjetlu. Sjajan kao svjetlost kad se razlije na horizontu, telefon Huawei P20 Twilight je inspiriran dramatičnom paletom boja pri večernjem sumraku i polarnim svjetlom aurore borealis. Na njemu se smjenjuju ljubičasta, plava, morskozelena i kobaltnozelena boja.

S gradijentom koji glatko prelazi iz ljubičaste u plavu, a zatim istim redom kojim zakoni fizike sortiraju boje na vidljivom spektru - ispod vrhunskog stakla pozadi, Twilight verzija P20 postaje jedan od najbolje prodavanih proizvoda na evropskom tržištu, što je dobar pokazatelj njegove popularnosti među potrošačima.

 Trendi dizajn

Ovaj iznad svega vrlo kvalitetan telefon, inspiriran najnovijim trendovima u bojama, prirodom i beskonačnom igrom svjetlosti, opremljen je inovativnim opcijama koje ispunjavaju očekivanja korisnika po pitanju kvaliteta i cijene. Trendi dizajn i odvažne boje čine ga autentičnim pa ga zbog toga i biraju korisnici koji bi da se razlikuju.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.