LUKSUZ

Osjetite otkucaje partnerovog srca

U ponudi je prstenje od 18-karatnog zlata i safira, koje košta 2.990 dolara, ali postoje i jeftinije verzije, koje koštaju 599 dolara

Napravljen je od safira, 18-karatnog ružičastog zlata i bakra. DudeIWantThat.com

Avaz.ba

12.11.2018

Pametni prsten HB Ring omogućava korisnicima da otkucaje svog srca pošalju voljenoj osobi. Prstenje omogućava korisnicima da razmjenjuju otkucaje srca jednostavnim dodirom na vanjsku stranu ovog nakita. Napravljen je od safira, 18-karatnog ružičastog zlata i bakra, kao i nehrđajućeg čelika.

 Kristalna površina

Struktura prstena je od nehrđajućeg čelika te pruža jedinstvenu kristalnu površinu, što znači da se ne mogu oštetiti. Ovaj najsofisticiraniji prsten na svijetu povezuje se sa pametnim telefonom putem Bluetootha i aplikacije za iOS ili Android i vrlo je jednostavan za upotrebu.

Njegova baterija traje 14 sati kad se prsten aktivno koristi, a 160 sati u standby modu. HB Ring mora se povezati sa pametnim telefonom kako bi puls primao putem interneta. HB Ring korisnicima iOS i Android telefona omogućava i da u svakom trenutku na simboličan način budu blizu osobe koju vole.

 Šest veličina

Pametni prsten može se koristiti i za alarmiranje bliske osobe u slučaju teškog akutnog zdravstevnog stanja ili ugrožene sigurnosti. Dostupan je u šest veličina 16, 17, 18, 20 i 21 milimetar i nešto je deblji u odnosu na standardno prstenje.

Kutija u koju je upakiran, zapravo je bežični punjač, a baterija ovog neobičnog prstena traje do 14 sati. U ponudi je prstenje od 18-karatnog zlata i safira, koje košta 2.990 dolara, ali postoje i jeftinije verzije, koje koštaju 599 dolara.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.