INOVACIJE

Prekretnica u domenu vještačke inteligencije

Huawei Mate 20 Pro prvi je pametni telefon u svijetu koji omogućava korisnicima preuzimanje podataka brzinom i do 1,4 gigabita u sekundi

elefone pokreće najsavremeniji Huawei čip Kirin 980. Tech Advisor

Avaz.ba

26.11.2018

Kompanija Huawei predstavila je u društvu odabranih gostiju dugo iščekivani Huawei Mate 20 Pro, istaknutog člana serije Mate 20,koji predstavlja prekretnicu u domenu vještačke inteligencije i cjelokupne mobilne industrije.

Prirodni elementi

Huawei Mate 20 Pro prvi je pametni telefon u svijetu koji korisnicima omogućava preuzimanje podataka brzinom i do 1,4 gigabita u sekundi, a kao izraz DNK lanca Huawei Mate serije, svi uređaji imaju FullView ekran sa značajnim odnosom ekrana i kućišta.

Prirodni elementi oslikavaju se kroz dizajn Huawei Mate 20 serije pa je tako kućište telefona zakrivljeno sa svih osam strana. Telefoni Huawei Mate 20 serije partner su profesionalcima koji vrednuju kvalitet života, izvanredan dizajn, moćne performanse, izuzetne mogućnosti snimanja i inteligenciju sljedeće generacije.

Lansiranje novog dragulja jednog od lidera na tržištu mobilnih uređaja, telefona Huawei Mate 20 Pro proteklo je u znaku njegovih nevjerovatnih karakteristika, mnoštva inovacija spakovanih u jedan džepni uređaj i opći utisak svih poštovalaca ultimativne funkcionalnosti, izvanrednog dizajna i vrhunskog iskustva korištenja je da je idealan telefon upravo pred njima.

Dugotrajnost baterije

Telefone pokreće najsavremeniji Huawei čip Kirin 980, koji nudi poboljšane performanse i neometano korisničko iskustvo, dok dugotrajnost baterije osiguravaju novi 40W Huawei SuperCharge i 15W Huawei bežični punjač.

Matrix Camera System podrazumijeva Leica sočivo ultraširokog ugla, koje omogućava korisnicima ne samo da vide širi kadar, već i objekte na maloj udaljenosti, dok dizajn sa četiri tačke (tri kamere i senzorom pozicioniranim u poliranom metalnom okviru) doprinosi avangardnom izgledu uređaja.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.