NOVITETI

Spoj moderne tehnologije i minimalističkog dizajna

Inspirirane su trkalištima te ukrašene britanskom trkačkom zelenom bojom

Slušalice su pažljivo konstruirane. Colourful Rebel Blog

Piše: Avaz.ba

17.12.2018

Bežične slušalice Beoplay E8 Racing Green kompanije Bang & Olufsen dolaze u prelijepom setu i inspirirane su trkalištima te ukrašene britanskom trkačkom zelenom bojom. To im daje nevjerovatnu ljepotu i čini da odskaču od drugih slušalica.

Privlače pažnju

Iz kompanije Bang & Olufsen potrudila su se da spoje modernu tehnologiju bežičnih slušalica sa minimalističkim dizajnom koji neće pretjerano privlačiti pažnju, a koji će istovremeno biti prijatan za nošenje. Dolaze u lijepoj kožnoj kutijici koja će pomoći da napunite slušalice dok ste u pokretu.

Slušalice su pažljivo konstruirane tako da se prilagođavaju različitim tipovima ušiju. Ne stvaraju nelagodu pri nošenju i pružaju besprijekoran zvuk, koji će vam omogućiti da uživate u muzici. Opne koje se nalaze na slušalicama, maksimalno umanjuju vanjske zvukove tako da je jedina stvar koju ćete čuti muzika.

To je napravljeno sa ciljem da se ove slušalice zaista mogu koristiti u bučnim trkaćim automobilima pa oni koji vole da voze brzo, ali ne žele slušati zvuk motora, mogu da se opuste uz omiljenu muziku i u njoj uživaju bez ikakvih smetnji.

Premium koža

Najbolja karakteristika ovih slušalica je njhova dugotrajnost, jer one sa jednim punjenjem mogu raditi 12 sati, što znači da ćete mnogo vremena moći provoditi uz svoje omiljene pjesme. Naravno, pored automobila, ove slušalice možete nositi i dok radite druge aktivnosti, kao što su vožnja bicikla, trčanje ili trening u teretani.

Zbog svog oblika i vakuumskih opni, neće ispadati iz ušnih školjki, što ih čini savršenim gadžetom za osobe koje su u stalnom pokretu. Osim kućišta za punjenje od premium kože, slušalice imaju i pet dodatnih zaštitnih promjenjivih spužvi i mali kabl za punjenje.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.