LUKSUZ

Brojčanik od platine pretvara telefon u jedinstven nakit

Osim sata i intrigantnog dizajna, Caviar iPhone XS isti je kao i bilo koji drugi iz ove linije

Ovaj model ima mehanički sat u zadnjem dijelu. Gadgets.A

Avaz.ba

25.3.2019

Prilagođeni iPhone modeli, dekorirani zlatom, dijamantima i rijetkim životinjskim kožama s cijenom od više hiljada dolara, nisu ništa novo. Ipak, luksuzni telefon Caviar iPhone XS Grand Complication Skeleton Diamond Edition malo je drugačiji od svih njih.  

 Ukrašen dijamantima

Ovaj model ima mehanički sat u zadnjem dijelu. Caviar iPhone XS Grand Complication Skeleton Diamond Edition model dostupan je i u XS Max verziji. Malo je čudna činjenica da je garancija za ovaj telefon, za koji morate izdvojiti 24.500 dolara, samo jedna godina.

Bez obzira na to, evo šta ga sve krasi. Ima poleđinu kreiranu od crnog, graviranog titanija sa pozlatom od žutog, ružičastog zlata i ukrašen je sa 252 dijamanta. Na donjem dijelu leđa telefona nalazi se zlatna pločica s imenom Caviar.

Sat koji je instaliran, sadrži brojčanik od platine, a štiti ga safirno staklo, što ovaj telefon pretvara u jedinstven nakit. S obzirom na to da sat nije povezan s telefonom kako bi se napajao, morate ga navijati na svakih 30 sati uz pomoć pozlaćene korone.

 Ograničen broj

Iako neznatno povećava tanani Apple dizajn, vjerujemo da nijedna maska ne može stati na telefon koji je ovako kreiran. Osim sata i intrigantnog dizajna, Caviar iPhone XS isti je kao i bilo koji drugi iz ove linije. Ovaj luksuzni telefon kreiran je u samo 99 primjeraka.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.