LUKSUZI

Lionel Mesi koristi telefon obložen 24-karatnim zlatom

Ispod su ugravirana imena članova njegove porodice žene Antonele i sinova Tijaga, Ćira i Matea

Ima i logo Mesijevog fudbalskog kluba. eXtravaganzi

Avaz.ba

1.4.2019

Superzvijezda svijeta fudbala, Lionel Mesi, skoro je dobio iPhone XS Max model, koji je kompanija iDesign Gold obložila 24-karatnim zlatom. Zvanični instagram nalog ovog brenda objavio je fotografije prilagođenog telefona, zajedno sa sportskom legendom.  

 Posebna gravura

Njegov primjerak Appleovog pametnog telefona izašao je na Twitteru, a poseban je po tome što ima 24-karatnu pozlatu te posebnu gravuru. Na poleđini mobitela nalazi se njegovo prezime s brojem 10, kojeg Leo nosi na dresu, a ispod su ugravirana imena članova njegove porodice, žene Antonele (Antonelle) i sinova Tijaga (Thiago), Ćira (Ciro) i Matea.

Ima i logo Mesijevog fudbalskog kluba, FC Barcelona i njegove argentinske reprezentacije, također, su ispisani na poleđini telefona. I dok iPhone XS Max dolazi sa cijenom od oko 1.300 dolara, ova prilagođena verzija je prema procjenama vrijedna oko 21.000 dolara.

 Sličan model

Najjeftiniji model ima 64 GB prostora, a najskuplji čak pola terabajta, 512 GB. Ipak, Mesijev je 15 puta skuplji od najskuplje tržišne varijante.

Mesi inače nije jedini fudbaler Barcelone koji je dobio prilagođeni iPhone iDesign Gold kompanije. Njegov saigrač iz Barse, Ivan Rakitić, također, je dobio slični model sa svojim imenom i brojem dresa.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.