LUKSUZ Nova ponuda iz kompanije Caviar

Slušalice vrijedne divljenja

Novi model bežičnih slušalica može se sa punim pravom smatrati izuzetnim aksesoarom

Z.K. / Avaz.ba
24.11.2019 23:08

Ovo je novi nivo ekskluzivnosti

Foto: Agencija

Ako ste mislili da su AirPods Pro slušalice preskupe, vjerovatno će vas njihova prilagođena verzija baciti u nesvijest. Naravno, govorimo o najnovijoj ponudi ruske kompanije Caviar, koja je upravo predstavila Gold Edition AirPods Pro sa cijenom od 67.790 dolara.

Luksuzni aksesoar nudi slušalice i njihovu kutiju napravljene od kvalitetnog zlata od 18-karata. Verzija koja je prilagođena svakako je teža od originalne kreacije, ali iz Caviar brenda veruju da to doprinosi unikatnom osjećaju.

Pored činjenice da su potopljene u zlato, AirPods Pro će sadržavati sve svoje uobičajene opcije, poput otpornosti na buku, vodu i znoj. Ovo je novi nivo ekskluzivnosti, koji zaslužuje pravo divljenje. Novi model bežičnih slušalica može se sa punim pravom smatrati izuzetnim aksesoarom.

Pored zlatne edicije AirPods, Caviar nudi i iPhone 11 dekoriran dijamantima, sa cijenom od 139.000 dolara, nazvan Solarius Zenith, iPhone dekoriran mjesečevim kamenom sa smanjenom cijenom od 13.000 dolara, kao i čitav asortiman ultra luksuznih satova.

Komentari

NA VRH