OPČINJAVAJUĆI LJEPOTAN

Zlatni Apple sat od 7.800 dolara

Njegova ručno gravirana narukvica obložena je 24 - karatnom oplatom

Apple Watch Series 6 dolazi sa brojnim finišima. Agencija

Z. K. / Avaz.ba

21.9.2020

Goldstriker je ponovo uradio ono što radi najbolje:. Uzeli su nešto kvalitetno i pretvorili ga u veličanstveno.  Budući da kompanija Apple ne nudi zlatne iPhone modele, kompanija je kreirala nevjerovatno privlačni 24-karatni Gold Apple Watch Series 6 Superior Edition. Ovaj model sata će definitivno oduševljavati na svakom koraku, sa svojim unikatnim ramom koji je ručno izrađen tako da nudi klasičnu privlačnost, uz svu ljepotu 24-karatnog zlata. 

I dok nema sumnje da je Apple sat u svojoj osnovi superiorna naprava, moramo priznati da definitivno izgleda opčinjavajuće u ovom novom ruhu. Sat nije napravljen od čistog zlata, iako zaista djeluje tako. Njegova ručno gravirana narukvica obložena je 24 - karatnom oplatom. 

Apple Watch Series 6 dolazi sa brojnim finišima, kao što su aluminijum, nehrđajući čelik i titanijum, ali ipak, nijedan od njih ne sija poput zlata.  U svom Goldstriker izdanju, novi Apple Watch Series 6 dolazi sa veličanstvenom drvenom kutijom. Cijena kompleta je 7.800 dolara, a donosi vam i certifikat autentičnosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.