NOVITETI

Lamborghini slušalice za ljubitelje mode

Bubice su zapravo MW07 Plus True Wireless model, koji sadrži berilijumski drajver od 10 mm za vrhunske performanse

Z. K.

Dolaze u predivnom čeličnom kućištu za nošenje i punjenje

Foto: Agencija


Kreirane u saradnji sa njujorškim brendom Master & Dynamic, nova Lamborghini kolekcija sadrži dva ko-brendirana proizvoda, uključujući standardne slušalice i bubice. Oba modela dobila su distinktivne dizajnerske elemente, poput ikoničnih Lamborghini heksagona i Y dezena. Klasične slušalice bazirane su na Master & Dynamic MW65 modelu, koji je bežičan, a koji dolazi sa aktivnom noise canceling opcijom. Slušalice će dobiti Bluetooth 5.0 za bežičnu konekciju i život baterije koji traje 24 sata. 

Bubice su zapravo MW07 Plus True Wireless model, koji sadrži berilijumski drajver od 10 mm za vrhunske performanse, kako bi zadovoljio potrebe najizbirljivijih audiofila, dok sa sobom donosi predivno čelično kućište za nošenje i punjenje. Kompanija tvrdi da ova varijanta nudi 40 sati rada.

Kako bi se modeli posebno izdvajali, kreirani su od najfinijih materijala, uključujući alkantaru, safirno staklo, italijanski acetat, anodizovani aluminijum i nehrđajući čelik. Oba proizvoda su dostupna u tri različite Lamborghini liverije srebrno metalnoj, svjetlo sivoj i žutoj alkantara; crno metalnoj, crnoj i žutoj alkantara i crno metalnoj, crnoj i sivoj akantara.

Više o temi Master & Dynamic

NA VRH

Podijeli članak na