LIFESTYLE

Clinton ima novu ljubavnicu zbog "zlobne supruge": Agenti je skrivaju od Hillary?!

Objavio Ronald Kessler u svojoj novoj knjizi

(F. Me.)

22.7.2014

 

 



Bill Clinton ima ljubavnicu, a agenti Tajne službe zovu je nadimkom 'Energizer', tvrdi Ronald Kessler u svojoj novoj knjizi 'The First Family Detail: Secret Service Agents Reveal the Hidden Lives of Presidents', čije je odlomke objavio kolumnist New York Posta Richard Johnson.

Jedan odlomak sadrži citat izvora koji je otkrio kako 'Energizer' nema problema s ulaskom u Clintonov dom u New Yorku.

- Nemoj je zaustavljati, niti joj se približavati, samo je pusti da uđe unutra - kazao je izvor.

Ljubavnica bivšeg američkog predsjednika ima vrlo prpošne i velike grudi, citiran je u knjizi pak jedan drugi izvor, prenosi "Jutarnji.hr".

- Bio je topao dan, a ona je nosila topić s dubokim dekolteom. Kad se nagnula, njezine grudi umalo su ispale. Izgledale su vrlo prpošno, ali i vrlo novo i 'napunjeno'. Nije bilo sumnje da su umjetne - jedan od zaštitara kazao je o misterioznoj ljubavnici.

Iako su informacije o Clintonovoj navodnoj ljubavnici vrlo oskudne, New York Post je izvijestio kako se radi o plavuši, te kako i Billovi i Hillaryni zaštitari sarađuju na tome da informaciju sakriju od Hillary.

Kessler u knjizi tvrdi da agenti i zaštitari Clintonove supruge skrivaju ljubavnicu kao dio osvete, 'jer je Hillary prema njima uvijek zlobna'.

Bivši predsjednik 1995. imao je aferu s Monicom Lewinsky, tadašnjom pripravnicom u Bijeloj kući, što je dovelo do njegovog televizijskog izvinjenja američkoj javnosti 1998. godine.

Lewinsky je godinu dana kasnije u intervjuu za magazin Time nazvala njihovu vezu posve neprikladnom.

- Skidao me pogledom. Polako, od nožnih prstiju do potiljka pa natrag. Taj njegov prodoran pogled... iz njegovih očiju pršti seksualna energija, životinjska. Ako ti se takva osoba svidi, ne možeš joj odoljeti - kazala je.

Clinton je priznao kako je imao izvanbračnu seksualnu vezu i s glumicom i modelom Gennifer Flowers.

I odvjetnica Dolly Kyle Browning kazala je kako je bila u dugogodišnjoj vezi s Clintonom, od 70-ih sve do 1992. godine.

- Naši susreti i seksualni odnosi su varirali, no tokom godina puno smo se puta seksali - kazala je te dodala da je Clinton okončao njihovu vezu i kazao da će ju uništiti ako išta objavi u medijima.

Elizbeth Ward Gracen, bivša miss Amerike, također je kazala kako je jednu noć provela s Clintonom.

Kesslerova knjiga svjetlo dana ugledat će 5. avgusta, a uključivat će priče koje će stvarati novinske naslove o nacionalnim vođama i agenciji koja se zaklela da će ga štiti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.