LIFESTYLE

Može li bizarnije? "U ovoj teglici su moja slavna rebra, čuvam ih godinama!"

Meksička kraljica telenovela

(A. Vr.)

13.8.2014


Meksička pjevačica i glumica, 42-godišnja Ariadna Thalia Sodi Miranda na svoj Instagram postavila je fotografiju svojih rebara u teglici.

Posljednjih godina u tamošnjim medjima pojavile su se informacije da ih je dala odstraniti kako bi izgledala mršavije. Prošloga tjedna u jednom se intervjuu sama vratila na tu temu i dala naslutiti da je to zaista učinila, prenosi jutarnji.hr.

Nakon toga na Instagramu je objavila fotografiju u kojem drži teglicu s rebrima, a iznad je napisala "Mislite da sam odstranila rebra? Da, ne...".

Obožavatelje je nakon toga iznenadila i kratkim video uratkom iznad kojeg je napisala "Svim mojim vjernim obožavateljima - ovdje je dokaz! Obožavam svoja slavna rebra, čuvam ih godinama. Neka se saga o njima nastavi....".

Iako nije sasvim jasno da li se radi o neukusnoj šali ili su to zaista njena rebra, Thalia je naišla na val nezadovoljstva među svojim obožavateljima.

Thalía je inače odabrana za "Kraljicu latinskog popa" i "Kraljicu telenovela" tokom svoje duge i plodonosne karijere pjevačice i glumice.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.