LIFESTYLE

Nisam ubila mladića na Brankovom mostu

Supruga Vlade Divca ogorčena na optužbe portala

Redakcija

16.8.2014


Koliko mržnje? I za koje pare neko može da napiše da sam ja ubica!!! Vau! Šta je to? Hladno napiše da sam ubica! Da li je to dno ljudsko, napisala je Snježana Ana Divac, supruga proslavljenog košarkaša Vlade Divca, na svom Twitteru, oštro reagirajući na optužbe koje su se pojavile na jednom beogradskom portalu.

Srbijom je, naime, prostrujala "vijest" da je ona odgovorna za smrt mladog Luke Jovanovića (21), koji je 25. jula pregažen na Brankovom mostu u Beogradu.

- Ja vozim sivog, običnog Minija. Eno mi ga u garaži u zgradi parkiran. A da li će se iko baviti onima koji su me ubicom nazvali? Bilo ko? - upitala je javno Snježana Divac na društvenoj mreži.

Njeno pitanje izazvalo je živu aktivnost na Twitteru i brojne komentare, prije svega podrške. Mnogi koji su se uključili u diskusiju, smatraju da Ana treba tužiti one koji su je tek tako optužili za ubistvo.

Jovanovića je pokosio automobil Mini Cooper Countryman. Luka je izdahnuo dva dana poslije u Urgentnom centru. Kamere na mostu snimile su auto koji mu je nanio smrtonosne povrede, a srbijanska policija u međuvremenu je potvrdila da, zajedno s Interpolom, traga za vlasnikom tog vozila, koje, navodno, ima švicarsku ili italijansku registraciju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.