LIFESTYLE

Da bi izbjegao vjenčanje, zaručnik javio da je poginuo

Na šta su sve neki muškarci spremni

Redakcija

18.8.2014

 

Britanka Aleks Lančester (Alex Lanchester) nije mogla dočekati udaju za ljubav svog života, dok se on nije ustručavao da uradi i ono najgore kako bi izbjegao vjenčanje. Iako nije zamišljala da će se udati tako mlada, 23-godišnja Aleks sve je pripremila za vjenčanje s Amerikancem Takerom Blandfordom (Tucker).

Dobila poziv

Međutim, pet mjeseci prije velikog dana, dobila je poziv kojim su je obavijestili da je njen zaručnik poginuo u saobraćajnoj nesreći. Nesuđena mlada ostala je šokirana saznavši da je Taker tajno bolovao od depresije i stoga se bacio pod auto.

 

Nema oproštaja
- Mislim da mu nikad neću oprostiti. Pretvarati se da je mrtav kako se ne bismo vjenčali je gnusno. Ako me je imalo volio, kako je mogao da uradi tako nešto - pita se Aleks.

 

 

- Dobila sam poziv od čovjeka koji se predstavio kao Takerov otac i da ima loše vijesti. Ali nije zvučao kao njegov otac, već kao Taker. Nisam mogla da dišem. Potpuno me uništilo - priča Aleks, koja je počela da plače dok je pokušavala procesuirati to što je upravo čula.

Međutim, njena bol pretvorila se u bijes nakon što je nazvala Takerovu majku kako bi saznala šta se tačno dogodilo.

- Rekla je da je Taker dobro i da ne zna o čemu pričam te da je mislila da smo raskinuli prije nekoliko mjeseci. Nije ništa znala o vjenčanju - rekla je Aleks, koja otad nije razgovarala s Takerom i više ne želi čuti za njega.

Grozna osoba

Taker kaže kako mu je žao što se tako ponio.

- Nemam šta dodati. Znam da nije trebalo to tako da kažem, ali nisam znao šta drugo da uradim. Grozna sam osoba. Aleks je sjajna cura, ali prepao sam se i htio sam da izađem iz te veze - objašnjava 23-godišnji Taker.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.