LIFESTYLE

Najmlađa ljudska Barbie ima samo 16 godina:Ja sam najbolja vamp žena!

Tvrdi da nikada nije imala nijednu plastičnu operaciju

(A. Vr.)

21.8.2014


Bez obzira željeli vi to ili ne, svijet je dobio još jedu ljudsku Barbie.

Njezino je ime Lolita Richi, dolazi iz Kijeva i ima samo 16 godina, a tvrdi da ima struk od 50 cm, nosi veličinu grudnjaka 6 i nikad nije imala niti jednu plastičnu operaciju, piše Daily Mail.

"Imam divnu figuru pa ne moram niti biti na dijeti. Jedem što god mi je dostupno, što god uzmem iz frižidera, bila to kobasica ili voće. Imala sam dobar materijal za početak, a samo sam ga još malo popravila. Moje grudi su prirodne, ali ponekad nosim push-up da ih povećam", kazala je.

Lolita još uvijek ide u školu, a popularnost je prvo stekla na ruskoj društvenoj mreži VK. Njezini ciljevi? Savršenstvo. "Počela sam se ovako odijevati jer želim izgledati savršeno. Mislim da sve žene trebaju brinuti o sebi. Želim biti sama sebi inspiracija. Ako djevojka nema lijepe oči, trebala bi nositi leće da to riješi. Ako ima krivi nos, mora nešto napraviti po tom pitanju", dodala je.

 

 

Lolitina majka Anja (33) podržava kćer u ovom pothvatu i fotografira je u različitim izdanjima, a zajedno se nadaju da će Lolita uspjeti unovčiti svoj izgled: "Ako postanem poznata po svom izgledu, bit ću jako sretna. Mislim da sam ovakav izgled dovela do savršenosti, puno bolje od drugih. Ja sam najbolja vamp žena. Nikad nisam ni čula za Valeriju Lukyanovu", kazala je.

Facebooku se priključila nedavno, zbog internacionalne slave, a oni koje je prate nisu baš bili zadovoljni objavljenim fotografijama. Ispod najpopularnije fotke (naslovna) stoji komentar s najviše lajkova: "Photoshop. Pogledajte vrata, iskrivljena su".

 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.