Ljetni seks: Pet trikova za uzburkivanje valova strasti na odmoru

Odbacite nepotrebne slojeve odjeće

(A. Sm.)
27.08.2014 12:44

I dok se temperatura zraka penje, lagano odbacujemo nepotrebne slojeve odjeće i klizimo u tanje i sve kraće krpice. Ali to nije dovoljno da potaknete uspavani libido. Isprobajte i ove prijedloge.

Dodirivanje bez ruku

Nadražite i zavedite partnera dodirujući ga dijelovima tijela koje inače rijetko koristite. Dovedite ga do ludila – trepavicama, dahom, jezikom, usnama i zubima. A onda zamijenite mjesta s partnerom i prepoustite mu uzde.

Vježbajte jogu – zajedno

Rasprostrite prostirke za jogu pa zajednički pozdravite sunce s nekoliko pažljivih poza. Vježbanje joge pojačava fleksebilnost udova, ali i potiče seksualnu želju – pogotovo ako se izvijate pred vlastitim partnerom. Nova istraživanja, ipak, pokazuju da redovno vježbanje joge kod žena poboljšava i kvalitetu orgazma.

Slušajte muziku prije seksa

Seks je odličan alat u borbi protiv stresa. Ali stresan dan teško da će dovesti do seksa, ako se ne uspijete dovoljno opustiti. Dogovorite stoga s partnerom – međuigru! Legnite jedno pored drugog, pustite omiljenu muziku i pustite da vas ona odvede u pravom smijeru.

Ženski feromoni

Zaboravite na seksi pomagala poput svilenih poveza za oči. Umjesto toga skinite vlastitu majicu i njom prekrijte oči svog partnera. Ženski feromoni ogroman su afrodizijak za muškarce.

Ostavite nešto na sebi

Seks će biti uzbudljiviji ako ostavite neki komad odjeće na sebi. To nužno ne znači da bi trebali navući podvezice, haltere i slična pomagala za vizuelno nadraživanje. Bit će dovoljno ako se prepustite strastima s grudnjakom ili gornjim dijelom kupaćeg kostima, ili ako vam partner samo odmakne u stranu donje rublje, piše Zadovoljna.hr.

NA VRH