LIFESTYLE

Kako osvojiti muškarca u tri koraka

Zavođenje je igra u kojoj je najvažnije upotrijebiti pravi mamac u pravom trenutku

(A. Sm.)

22.9.2014

Zavođenje je igra u kojoj je najvažnije upotrijebiti pravi mamac u pravom trenutku. Želite li postati zavodnica i oboriti svakog muškarca s nogu naučite tri osnovna pravila koja će vas pretvoriti u seksi manipulatoricu.

Glas

Nježan i nevin, pomalo tepajući ili odriješit i dominantan samo su neki od glasova kojima žena može zavesti muškarca. Upotrijebite ženski šarm i poigrajte se s glasom koji može poslati vrlo jasnu poruku.

Neverbalne poruke

Pokreti i dodiri najbolje su oružje kod zavođenja, ali treba biti oprezan jer pretjerivanje može biti kontraproduktivno. Igra s kosom i kožom, nanošenje ruža na usne, ili pak nježan i spontan dodir njegove ruke ili ramena poruke su s kojima ne možete pogriješiti.

Pogled

Pogledom ponekad možete otkriti svoje namjere mnogo lakše nego riječima. Naprimjer primijetite li muškarca preko puta fokusirajte se na njegove oči, a kada vam se pogledi susretnu lagano pogledajte u stranu i situaciju začinite nježnim osmjehom. Riječ je o igri koju će primijetiti svaki muškarac, piše Zadovoljna.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.