LIFESTYLE

Anabel bila prisiljena spavati sa 1.800 muškaraca

Strašna priča žrtve sotonskog seksualnog kulta

Redakcija

23.9.2014

Anabel Forest (Annabelle) sa sedam godina bila je inicirana u poznati seksualni kult koji je vodila njena majka u Velikoj Britaniji. Kad je bila tinejdžerka, zlostavljala je vlastita majka Žaklin Marling (Jacqueline), po naredbama vođe kulta Kolina Betlija (Colin Batley).

Sada Anabel živi sretno s partnerom i djecom u Velikoj Britaniji, a napisala je i knjigu o svojim stravičnim iskustvima.

- Moja je majka bila zla žena i nikada joj neću oprostiti - rekla je Anabel.

U knjizi je opisala brojne horor trenutke svog djetinjstva, među kojima je bio seksualni čin njene majke koji je morala gledati kad je imala samo sedam godina. Kad je imala 11 godina, Betli je silovao, a kasnije je morala učestvovati u grupnom seksu sa svojom majkom. I Žaklin i Betli sada se nalaze iza rešetaka.

- Došla sam na izricanje kazne jer sam je htjela vidjeti posljednji put, htjela sam da kaže da je sve njegova krivica, da je bila pod njegovim utjecajem. Ali ona je samo složila facu i pitala me šta radim tu. Otišla je u zatvor, a da se nije pokajala i zbog toga sam shvatila da nije sve samo njegova krivica. I ona je bila zla. Sada sam i sama majka i teško mi je povjerovati kako se ponašala prema meni. Bilo je to neprirodno i okrutno - kaže Anabel.

U svojim memoarima “Vrag na pragu: Moj bijeg od sotonskog seksualnog kulta” piše o uvrnutoj ideologiji - djeca kulta nisu bila u kontaktu s ostalom djecom, morali su učestvovati u dugim misama i poštivati svaki Betlijev prohtjev.

Tjerao je djecu da vjeruju da se moraju dokazati bogovima tako što prolaze testove koji su obično uključivali seks s njim ili drugim članovima kulta. Tokom života u kultu spavala je s 1.800 muškaraca.

Kada je imala 18 godina, rodila je Betliju dijete, a potom je tjerao na prostituciju. Kada je djevojčica napunila godinu, pobjegla je s njom iz kulta. Njena svjedočanstva pomogla su da Betli bude osuđen na doživotnu kaznu zatvora.

 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.