Rođena kao muškarac, postala žena , a sad želi "nazad": Previše me iscrpljuje šminkanje i visoke pete

Nevjerovatna priča

(A. Vr.)
02.10.2014 22:48

 

Chelsea Attonley (30) rođena je kao muškarac imenom Matthew. Dok je odrastala stalno se oblačila u žensku odjeću, a u svojim dvadesetim godinama postala je transvestit i nazivala se Miss Malibu.

Tražila je od socijalnog zdravstvenog osiguranja da joj osigura operaciju promjene spola vrijednu  preko 50.000 dolara, što je na kraju i dobila.

No, samo sedam godina kasnije nakon svoje operacije promjene spola, Chelsea ponovno želi postati muškarac, prenosi jutarnji.hr.

Jučer je za jedan britanski magazin izjavila kako joj je oblačenje kao žena ‘iscrpljujuće’ i da se nikad ne osjeća prihvaćena kao prava žena.

- Oduvijek sam htjela biti žena, no nema te operacije koja će mi dati pravo žensko tijelo, i osjećam se kao da živim u laži, kazala je.

- Iscrpljujuće je šminkati se i nositi visoke pete cijelo vrijeme. Čak se ni onda ne osjećam kao prava žena, a zbog hormonalnih terapija patila sam od depresije i anksioznosti.

- Shvatila sam da bi mi bilo lakše prestati se boriti s time kako prirodno izgledam, i prihvatiti da sam fizički rođena kao muškarac.

Chelsea, koja živi od socijalne pomoći, nada se da će socijalno zdravstveno platiti i novu operacije, u kojima bi joj uklonili umjetne grudi i pokušali rekonstruirati penis.

NA VRH