Pogledajte šta bi se dogodilo kada bi sa zemlje odjednom nestali svi ljudi!

Pogledajte šta bi se dogodilo kada bi sa zemlje odjednom nestali svi ljudi! Jeste li se ikad zapitali

Jeste li ikad razmišljali o tome što bi se dogodilo kad bi svi ljudi na svijetu odjednom nestali?

Ako jeste, Earth Unplugged ima odgovor u videu koji se proteklih dana počeo širiti internetom. U glavi vjerojatno imate neki scenarij iz SF filma, ali ako pogledate narednih četiri minute saznat ćete što bi se stvarno dogodilo: sve počinje s izumiranjem buba koje žive na ljudskom tijelu, jednako kao što bi se za opstanak borile i ostale životinje koje ovise o našem postojanju.

Suprotno vjerovanju o nepobjedivosti, žohari bi izumrli od zime, a ni štakori se ne bi bolje proveli. Neki biolozi tvrde da bi određene vrste životinje deevoluirale u oblike sličnije svojim divljim precima, što bi se moglo dogoditi i s voćem i povrćem, piše index.hr.

Nakon nekog vremena velike gradove preplavila bi priroda, što ne bi prošlo bez dramatike: požari, rušenja velikih zgrada, pucanje cijevi, više-manje potpuni kaos. Ribe bi u potpunosti oporavile svoje brojke bez izlova, a na kopnu bi se mnoge životinje proširile na područja u kojima ih nikad nije bilo, ali i bile ozbiljno ugrožene od posljedica rušenja svih sistema i zagađenja. Više pogledajte u videu i saznajte koliko bi vremena na Zemlji trebalo proći dok se s nje ne uklone svi znakovi ljudskog života.

 

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

NA VRH