LIFESTYLE

Mladenci se još na proslavi posvađali, a odmah nakon svadbe dogodila se tragedija

Kada su zadnji gosti otišli sa svadbe

(N. K.)

9.10.2014

U rano jutro, samo nekoliko minuta nakon što su zadnji gosti otišli sa svadbe, muškarac je upucao svoju suprugu. Navodno, "pijana" svađa zbog predbračnog ugovora završila je tragično.

Anestezilog, doktor George Scott Samson (54) je tokom svadbe svojoj supruzi, Kelly Ecker (50) rekao da se nikad neće domoći njegovog novca.

Kako tvrde svjedoci, svađa je eskalirala kad se slavlje preselilo u njihovu kuću, pa su gosti odlučili otići sa svadbe oko 1.20 iza ponoći.

Tri minute nakon što je posljednji gost otišao, Kelly, koja radi kao medicinska sestra u istoj bolnici gdje i George, tri puta pozvala je policiju tvrdeći da će je suprug ubiti.

Prva dva poziva naglo su završena, a kad je Kelly treći put nazvala i drhtećim glasom molila za pomoć, čula se pucnjava i veza je prekinuta.

Pola sata kasnije policija je došla u njihov dom i pronašla tijelo nesretne supruge, upucane u vrat i glavu. U podrumu su našli tijelo njenog supruga koji je izvršio samoubistvo.

1412696717712-wps-53-an-argument-at-their-wedd

Mjesto održavanje svadbe je promijeno u posljednji trenutak, pa je slavlje umjesto u njihovom domu održano ispred Ohio Building, u čijem vrtu još uvijek sablasno stoje šatori.

Iz policije su rekli da je George upucao suprugu više puta 40-kalibarskim oružjem, a imao je federalnu licencu za oružje s kojom je mogao prodavati i kupovati oružje kao da posjeduje trgovinu.

U njihovoj kući policija je pronašla doslovno cijeli arsenal oružja, uključujući puške, pištolje i više stotina komada streljiva.

- Oni su se tek vjenčali i nešto je krenulo po zlu – rekla je dr. Susan Amos, patolog okruga Vigo.

- On ju je ubio, a onda pucao u sebe.

Svjedoci su rekli da su se mladenci svađali na kraju proslave, pa su gosti napustili njihov dom oko 1.20.

Mrtva mladenka Kelly pronađena je u spavaćoj sobi njenog 10-godišnjeg sina iz prošle veze.

Njen sin i Georgeovi roditelji bili su u kući za vrijeme pucnjave, ali nisu povrijeđeni, prenosi doznajemo.com.

- Imali su neke probleme kod kuće. Ubrzo su gosti odlučili da je najbolje da odu sa svadbe. Samo par minuta nakon odlaska posljednjeg gosta, svađa se pretvorila u groznu tragediju.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.