LIFESTYLE

Evo zašto žene vole ćelave muškarce

Mnoštvo prednosti

(E. Al.)

17.10.2014

Sljedeći put kada se pogledate u ogledalo i primijetite da vam je čelo sve više, a kosa sve rjeđa samo se nasmiješite. Pretvarate se u pravog ćelavog muškarca kakvog žene obožavaju!

Ne brinite se da će te biti manje privlačni te da će vam se drugi smijati. Razlog ćelavosti je ili genetika ili povišen nivo testosterona u krvi, što znači da ili ste isti otac, ili ste muškarčina i po! Ako ste primijetili da ćelavite, vrijeme je za kupovinu brijaćeg aparata. Ošišajte tu rijetku kosu i postanite muškarac koji je ponosan na svoju seksi ćelavost!

1. Ćelavi muškarci djeluju urednije

Zaboravite na jutarnju lošu frizuru. Ćelavi muškarci čim se dignu iz kreveta izgledaju spremni za akciju! Nema zamršene i prljave kose, nema dlaka po krevetu, nema jeftinog smrdljivog gela. Znojna kosa u teretani? Zaboravite. Sušenje kose nakon treninga, nema. Zvuči savršeno, zar ne?

2. Ćelavi muškarci djeluju muževnije

Samo pogledajte koliko je akcijskih junaka čelavo. Bruce Willis, Vin Diesel, Jason Statham, Samuel L. Jackson… Spisak je dug. Njihov nedostatak kose njih ne čini tužnim i potištenim. Oni su jaki, opaki, muževni i ćelavi. Određena doza agresije koju ćelavost dočarava je potrebna svakom akcijskom junaku koji želi izgledati kao prava vojničina. Zaboravite na mamine mazice s dugom kosom. Oni su za maloljetnice.

3. Manje vremena se uređuju

Šta u pravilu znači da je kupaonica više slobodna za njihovo šminkanje i uređivanje. Mnoge žene živciraju muškarci koji u kupaoni provedu više vremena od njih. Ćelavi muškarci su sigurni u svoj izgled, obraćaju pažnju na važne stvari i nisu opterećeni sitnicama. Općenito imaju čvrste stavove i ako nekome to ne paše, njih to ne zanima, prenosi "macho.hr".

4. Nedostatak kose ističe druge atribute

Pogled, smiješak, izraz lica i način na koji hodate vaši su aduti koje će žene prije primijetiti od vaše kose. Osim što iz daljine izgledate urednije i muževnije, žene će biti slobodnije da vam priđu. Za njih, vi već odajete dojam pravog muškarca. Ne moraju se brinuti da imate 20 godina i da većinu života provodite kod mame kući igrajući plejku.

5. Ne troše novce na produkte za kosu i frizera

Prijevod: imaju više novaca u novčaniku za poklone, romantične večere, izlete u prirodu i ostale sitnice u kojima žene uživaju. Osim toga, vrijeme koje bi inače proveli kod frizera provode izgledajući cool! Svađe oko šampona, regeneratora i sličnih sitnica za uređivanje kose ne postoje!

6. Super izgledaju sa šeširom ili kapom

Svaka žena pokraj sebe želi muškarčinu koja može podnijeti bilo koji stil odijevanja. Šešir ili kapa je današnji modni trend za manekene i zgodne glumce, pa se mnogi muškarci ne usuđuju profurati neki takav stil iako su ih kupili i sakrili duboko u ormar. Ćelavi tipovi po zimi mogu furati kapu gdje god žele. Šešir na otmenoj večeri s prijateljima, poslovnim partnerima ili roditeljima, obavezno!

7. Nema pearuti!

Vaše najbolje crno odijelo je crno! Nema brige oko masne kose pune tih bijelih tačkica koje sve žene primjećuju i proglašavaju neurednošću. Reklama Head and Shouldersa vas ne zanima, vi ste uredni i spremni da pokorite svijet sa sjajem u čelu.

8. Uvijek na plaži imaju kremu za sunčanje

Ne morate se brinuti da će te zagorjeti. Ćelavi muškarci uvijek sa sobom na plaži imaju kremu za kožu. Tj. glavu. Ako nemaju, onda su ili ludi ili ih je već sunce omamilo. Osim što im se ten ravnomjerno rasporedi po cijeloj glavi, duže izgledaju tamnije i prema tome, privlačnije!

9. Taj glatki osjećaj friško obrijane glave

Sigurno ste puno puta vidjeli žene kako veselo glade čelave muškarce po friško obrijanoj ili ošišanoj glavi. Zašto je to tako, niko nikad nije saznao. Jednostavno vole taj osjećaj. Nemojte se začuditi kad vas neka malo pijana djevojka u vikend izlasku iznenada uhvati za glavu i počne trljati. Ženski predatori će vas posmatrati. Seksepil kojim vaša čelava glava zrači primijetiti će sve djevojke, a one hrabrije vam i pristupiti. Oprezno momčino, mogle bi te iskoristiti.

10. Seks i ulje

Ovo ne treba objašnjavati. To je to. Ko zna, zna. Ko ne zna, nek se obrije i sazna!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.