LIFESTYLE

Olakšao dušu na samrti: Radio sam s vanzemaljcima u Nevadi, gdje dolaze specijalnom rutom!

Priznanje američkog naučnika

(N. K.)

27.10.2014

Američki inžinjer i istraživač Boyd Bushman, poznat i kao tvorac projektila "Stinger", priznao je na samrti da vanzemaljci uveliko žive na Zemlji i da se s nekima sretao u Oblasti 51 - američkoj vojnoj bazi u Nevadi.

Boyd Bushman je ostvario 40 godina dugu plodnu karijeru u najboljim američkim vojnim kompanijama kao što su "Hughes Aircraft", "General Dynamics", "Texas Instruments" i "Lockheed Martin". Nagrađen je za 26 patenata (neki su još označeni kao Vojna tajna) - raketni sistem "Stinger", pametne bombe na lasersko navođenje. Preminuo je 7. avgusta ove godine, ali prije toga je skinuo s duše istinu o vanzemaljcima, istraživanju NLO, antigravitaciji i sličnim fenomenima.

Boyd je ispričao da vanzemaljci svojom naprednom tehnologijom mogu da putuju brže od svjetlosti i da dolaze s planete koja je udaljena 68 svjetlosnih godina od Zemlje.

Kazao je da su neki NLO i vanzemaljska bića stacionirana u bazi Oblast 51 i da postoji specijalna ruta koja vodi iz svemira do te dobro čuvane baze u Nevadi za ispitivanje aviona i novih oružja, ali i vanzemaljskih letjelica i bića.

bojd-busman-foto-printscreen-yt-1414410741-584763

- Sa svojom naprednom tehnologijom oni mogu da putuju mnogo brže od svjetlosti i vanzemaljci koji upravljaju ovim svemirskim brodovima dolaze s planete koja je udaljena 68 svjetlosnih godina od Zemlje, izjavio je on.

- Vanzemaljci koji rade u bazi su visoki oko 1,5 metara i stari su oko 230 godina. Imaju pet prstiju na rukama, koji su 30 posto duži od naših, i pet prstiju na nogama koji su spojeni. Imaju po tri rebra sa svake strane i tri kičmena stuba, a komuniciraju s nama preko telepatije, objasnio je Boyd.

Na kraju intervjua je otkrio i to da Oblast 51 sarađuje i s Rusima i s Kinezima, ali samo na istraživanju koje se uglavnom svodi na antigravitaciju.

Saslušajte ga i sami.

 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.