LIFESTYLE

Hit u Americi: Salon za maženje i grljenje

Prije seanse mušterije oblače pidžame

(Mi.K.)

24.11.2014

U Portlandu je otvoren salon u kome za 60 dolara možete dobiti maženje po kosi, držanje za ruku ili neku sličnu vrstu fizičkog kontakta, prenosi B92.

"Prije izvjesnog vremena prolazila sam kroz prilično sumoran period u životu i palo mi je na pamet kako bih platila nekom da me pomazi. Pri tom, mislim isključivo na maženje, bez ikakve seksualne konotacije, dakle na najobičniji ljudski dodir. To mi je dalo ideju da započnem ovaj posao" rekla je Samanta Hes, vlasnica salona.

Kako ona kaže, salon "Cuddle Up to Me" nedeljno dobija i do 10.000 mejlova i u kratkom vremenskom periodu postao je mjesto na kome se seansa rezerviše. Seansa košta 60 dolara, a podrazumjeva maženje po kosi, držanje za ruku, grljenje i neki sličan vid fizičkog kontakta. Po Samantinim riječima, posle seanse maženja i mušterija, ali i zaposleni se osjećaju bolje.

"Od kada sam upoznao Samantu Hes, osećam se mnogo bolje. Nakon seansi maženja, osećam da imam drugačiji pogled na svet. Nisam imao pojma šta propuštam. Odlasci kod Samante me ohrabruju, ona je ljubazna i iskrena. Svaki put jedva čekam sledeću seansu“ kaže Stiv iz Vankuvera na sajtu salona.

Salon radi 6 dana u sedmici. Razgovor između mušterije i zaposlenog u toku maženja je stvar dogovora, a mušterijama se preporučuje da prije seanse obuku pidžame.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.