LIFESTYLE

VJENČANJE IZ PAKLA Matičar im pogubio prstenje, zaboravio šta treba reći...

Nije im ovo trebalo

(A. Vr.)

25.11.2014

 

Parovi u pravilu žele da njihovo vjenčanje prođe savršeno. Ali ovom paru upravo je najvažniji dio ceremonije prošao... najblaže rečeno - nespretno.

Kada je službenik trebao voditi vjenčanje, zaboravio je gdje je prstenje, pa ih je dao kumovima da ih drže, pa je opet zaboravio gdje je prstenje, a  tokom ceremonije je listajući knjigu u želji da pronađe tekst koji bi trebao izgovoriti, piše News.com.

Casey i Jessica O’Donnell, iz Ontaria, pronašli su službenika za vjenčanja u posljednji trenutak, putem web stranice, ali George Casselman, koji je došao ozakoniti njihovu vezu, bio je potpuno neiskusan i zapravo nije imao pojma što radi.

Kako u knjizi nije mogao pronaći tekst koji treba izgovoriti, mladenka mu je na kraju potpuno iznervirano rekla: "Ma, samo nešto izmislite".

Da sve bude još gore, nekoliko mjeseci nakon vjenčanja mladi je bračni par primio obavijest službe za vjenčanja Ontario, da njihov brak nije zakonit! Sada moraju platiti još 500 dolara kako bi svoju zajednicu ozakonili - ovoga puta zapravo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.