LIFESTYLE

Evo zašto žene izgube interesovanje za seks

Da li ste se zapitali?

(Mi.K.)

3.12.2014

Žene vole seks, i to jednako koliko i muškarci, no obično su upravo pripadnici jačeg spola ti koji se bune da im partnerica više nije zainteresirana za igrice pod jorganom.

Zašto dolazi do toga? Razloga ima više, a niti jedan od njih nije neki hir.

Recimo, možda je više ne privlačite. Muškarci su poznati po tome da se vole opustiti nakon što veza uđe u zrelu fazu ili nakon vjenčanja, pa im naraste trbuščić, više se ne briju tako često kao inače, a ne sjeku ni dlake koje vire iz nosa - sve u svemu, prestaju biti onaj muškarac u kojeg se ona zaljubila. 

Jednako tako, može biti ljuta na vas jer ste napravili neku glupost i

a) lagali da niste,

b) pravite se kao da se ništa nije dogodilo ili

c) predbacujete joj da je ona kriva za to.

Stres je uvijek tu negdje oko nas, pa tako i ona može imati problema na poslu na koje vi ne obraćate pažnju, a ako uz to ne pomažete u kućanskim poslovima, ona zapravo radi dvostruku smjenu svakog dana. Pokušajte vi jedno mjesec dana, pa da vidimo.

Za kraj, kad ste joj zadnji put dali do znanja da vam je privlačna? Pohvalili novu frizuru, štipnuli je za guzu u prolazu, držali za ruku na cesti, pipkali ispod stola na večeri u gostima? Ako ne radite takve stvari, ona se ne osjeća privlačno i naravno da joj je seks zadnja stvar na pameti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.