Nevjerovatna tuga: Saznala da je trudna, pa samo pola sata kasnije i poginula

Velika tragedija

(Al. Ti.)
09.12.2014 15:48

Velika tragedija je zadesila jednu porodicu iz Velike Britanije.

Naime, Hannah Sanders (20) iz Velike Britanije saznala je da je trudna pa je krenula kod svojih roditelja kako bi im rekla divnu vijest. Na putu ka njima desila joj se stravična nesreća, samo 30 minuta poslije saznanja da očekuje svoje prvo dijete.

Njen automobil se sudario sa automobilom jednog penzionera, pri čemu je njen vjerenik Lee Palmer (26) poginuo na licu mjesta. Par je tih dana dobio ključeve novog stana i radovao se useljenju i početku zajedničkog života.

Roditelji preminule djevojke su izjavili da su otkrili da je njihova kćerka trudna, tek kad im je policija poslije nesreće dala odštampane poruke, koje je Hana objavljivala na forumu za savjetovanje budućih majki. Neki su joj čak čestitali i poslije nesreće, jer nisu znali šta je u međuvremenu zadesilo ovo dvoje vjerenika. Onda su nastupile potresne poruke u znak sjećanja i opraštanja od mladog para.

Bilo je izuzetno kišovito tog kobnog dana, kada je njihov auto prešao u drugu traku i sudario se sa automobilom iz suprotnog smjera. Hannah je izgubila kontrolu nad autom i usmrtila svoju porodicu, a još uvijek nije poznat uzrok nesreće.

- Tragično je što ona i Lee nisu uspjeli da stignu kod nas i saopšte nam divne vijesti. Vjerujem da su bili sretni i uzbuđeni. Njene najveće životne želje bile su da se uda za Leeja i da postane mama – rekla je majka ove djevojke.

NA VRH