Čovjek kojeg nije progutala anakonda otkrio detalje: "Čuo sam kako mi lomi kosti"

Nakon što je razočarao gledaoce

(B.P.)
11.12.2014 12:46

Ljubitelj prirode Paul Rosalie mora se sada braniti pred javnošću jer ga nije progutala anakonda. 

Gledaoci, njih 4,1 miliona koji su prošle nedjelje u Americi gledali njegov show "Eaten Alive" su bijesni, a mediji ovog 27-godišnjaka iz New Yorka doslovno proganjaju. Pažnju javnosti je dobio, a kako je rekao u intervjuu za Independent, za ostalo ga nije briga. Trailer za "Eaten Alive pogledalo" je 21 milion ljudi, prenosi Dnevnik.hr. 

- To su obična pretjerivanja; da je Paul Rosalie pojeden, da je anakonda umrla. Toliko je špekulacija i kontroverzi, stvarno previše - kazao je Rosalie koji je opisao kako je sve izgledalo iz njegove perspektive. 

- Najprije me nije htjela pojesti, nije bila zainteresovana. Onda me snažno udarila i omotala se oko mene. Bilo je čudesno osjetiti njezinu snagu. Fokusirala se na moju glavu i ramena. Anakonde imaju glavu kao veliki psi, duže su od autobusa i teške su poput dvojice odraslih muškaraca. Jednu puno, ali ne često, a plijen najprije uguše i slome mu kosti. Onda ga progutaju. Kad vam slome ramena, vrlo lako kliznete niz grlo - prisjeća se Rosalie.

Sat vremena trajalo je njegov "klinč" s anakondom dugom šest metara i teškom 180 kilograma, međutim, stvari su onda krenule u krivom pravcu. 

- Mislio sam da ću moći micati rukama, ali ona mi je uhvatila jednu ruku i priklještila je. Otvorila je širom usta iznad moje glave, i čuo sam njezino grgljanje i teško disanje. Ali, izgledalo je kao da malo dijete pokušava pojesti veliku jabuku i činilo se da me neće moći progutati. Sve dok nisam osjetio kako mi se niz ruku cijedi krv i kako mi lomi kost. Tada sam odlučio prekinuti eksperiment - ispričao je ljubi iz New Yorka. 

I dalje tvrdi da su njegove namjere bile da ga anakonda proguta, bar do struka. Međutim, već je prije kazao kako je anakonda u startu bila premalena da bi ga uopće mogla progutati. No, ako je bilo tako, postavlja se pitanje zašto je uopće kretao u eksperiment s njom. 
 

NA VRH