LIFESTYLE

Đilas gurnuo suprugu, punica ga napala nožem

Policija u domu bivšeg gradonačelnika Beograda

Redakcija

11.12.2014

Porodična drama odigrala se na Vračaru u domu Dragana Đilasa, bivšeg gradonačelnika Beograda i nekadašnjeg predsjednika Demokratske stranke.

Navodno je sve počelo svađom između Dragana Đilasa i njegove supruge Ive, s kojom već neko vrijeme ne živi. Tokom svađe Đilas je, navodno, grubo gurnuo Ivu o zid, nakon čega je njegova punica uzela nož i pokušala ga napasti.

- Zbog galame koja je dopirala iz prostorije, došao je i Ivin otac Slobodan Pelević (66), koji je bio potpuno zatečen onim što je vidio - navodi izvor.

Kada je Slobodan vidio kćerku i suprugu, koje su u tom trenutku bile vidno potresene, kao i razjarenog Đilasa, pao mu je mrak na oči.

- On je vičući pitao Đilasa šta to radi i krenuo na njega da se fizički obračuna. Đilas je počeo mlatarati rukama, pokušavajući se odbraniti od punca. Tako ga je više puta udario po glavi - objašnjava izvor i dodaje da je Slobodana u jednom momentu Đilas gurnuo i oborio na zemlju.

Slučaj je odmah prijavljen policiji koja je došla u stan i napravila zapisnik. Iva je odbila ljekarski pregled, dok je njen otac Slobodan otišao u Urgentni centar.

Slobodan Pelević potvrdio je da ga je Dragan Đilas udario po licu te da ima masnicu ispod oka. Prema saznanjima, ni Đilas ni porodica Pelević nisu podnijeli prijave.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.