LIFESTYLE

Nekada Miss Jugoslavije, danas je žena šeika: "Ja sam jedina žena u njegovom životu"

Zajedno imaju troje djece

(B.P.)

14.12.2014

Jelena bin Drai nekadašnja je Miss Jugoslavije, a danas uspješna poslovna žena u Dubaiju udana za tamošnjeg šeika Saeeda bin Draija.

U intervjuu za srpski Blic, Jelena je ispričala kako joj je suprug najveći oslonac u životu te je sigurna kako je ona jedina žena u njegovom životu jer, iako bi po tamošnjem zakonu njezin šeik mogao imati više žena, on je u braku samo sa slavnom Srpkinjom.

- Sretna sam što ga imam. Više od desetljeća podržava sve ono što ja želim i čini me sretnom, a to je, između ostalog, humanitarni rad. Nikad mi nije rekao 'ne' kad sam od njega tražila novac. Kao i Arapi općenito - izjavila je Jelena kroz smijeh.

O svom humanitarnom radu skromno govori. Kaže kako onaj koji daje ne treba se time hvaliti, a sve što radi to čini iz srca, piše Blic .

jelenaaaa

Jelena i Saeed bin Drai

- Ne pravim razliku između Srbije ili bilo koje druge zemlje kad je riječ o humanitarnom radu. Moja djeca potiču iz mješovitog braka, od majke pravoslavke-kršćanke te oca muslimana tako da za mene u tom smislu ne postoji nikakva granica što se tiče vjere, religije, kulture, boje kože i nacionalnosti - kaže Jelena koja u budućnosti želi još više pomagati onima kojima je to potrebno i potaknuti stvaranje novih humanitarnih organizacija.

Inače, Jelena je prije 13 godina odselila u Dubai gdje se zaljubila u Saeeda bin Draija, sina nekadašnjeg ministra protokola. Zajedno imaju troje djece, kćer Asju te sinove Hamdana i Hilala.

Prije nekoliko mjeseci u intervjuu za srpski Hello, Jelena je komentarisala kako joj i nakon svih tih godina života u Emiratima nedostaje rodna Srbija.

- U Srbiji su moji korijeni, moja krv, ali dom mi je ovdje, tu gdje su mi suprug i djeca. Rodni Žabalj, nažalost, ne posjećujem često kao nekad. S troje djece vrlo mi je zahtjevno putovati pa moji roditelji i najbliži prijatelji dolaze u Dubai dva ili tri puta godišnje. Moj brat i njegova supruga također žive u Emiratima - izjavila je tad.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.