LIFESTYLE

Šok u eteru: Najavio samoubistvo u radijskoj emisiji uživo!

Potraga za nepoznatim muškarcem

(N. K.)

23.12.2014

Nepoznati muškarac u nedjelju se javio u emisiju uživo na Slavonskom radiju u Hrvatskoj i najavio - samoubistvo! Zatečeni autor emisije "Imam jedno pitanje", Vinko Pejić, pokušao je odgovoriti neznanca od njegova nauma.

- Nazvao je i počeo pričati o životu i pitao se jesmo li život dobili od roditelja ili od Boga i, između ostaloga, ima li on pravo oduzeti sebi život. Pitao sam ga misli li to ozbiljno, a on mi je rekao da zna i kada će umrijeti i da neće doživjeti sljedeći Božić, ispričao je Vinko Pejić za "Glas Slavonije".

Pitao je neznanca zašto pomišlja na samoubistvo, a on mu je odgovorio:

- Ja znam i dan svoje smrti i to je uskoro. Ljudi razmišljaju o svemu i svačemu, pa, eto, ja razmišljam i o takvim stvarima. Čestitam Božić i vama i svima koji slušaju, a pretpostavljam da, prema mom razmišljanju, ja sljedeći neću doživjeti, kazao je neznanac i na kraju izrekao latinsku poslovicu:

- Vrijeme je na strani hrabrih.

Nakon što je neznanac prekinuo vezu, u eter su se počeli javljati brojni građani, među njima i žena na rubu plača, koji su ga pokušali odgovoriti od njegova nauma. Voditelj je pokušao nazvati na telefonski broj s kojeg je neznanac zvao, no nije mu se javljao, pa je o svemu obavijestio policiju.

Policija je istražila odakle je nepoznati muškarac zvao i otkrila da se radi o telefonskoj govornici u Osijeku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.