LIFESTYLE

Ovo su detalji o seksu koje žene otkrivaju svojim prijateljicama!

Mogu biti iznimno otvorene po ovom pitanju

(Dž. Č.)

11.6.2015

Kada je u pitanju seks, oba spola vole podijeliti neke sočne detalje sa svojim prijateljima. Iako postoji neko ustaljeno mišljenje kako o seksu puno više misle i pričaju muškarci, i žene mogu biti iznimno otvorene po ovom pitanju. Pitali smo stoga žene što pričaju o seksu i koliko često to čine, prenosi Zadovoljna.

1. "Ako nisam bila s nekim dugo vremena, a onda mi neki frajer priredi vatromet u sobi, naravno da ću svojim frendicama ispričati par pikanterija. Obično se priča pretvori u grupno dijeljenje najboljih i najgorih stvari koje smo doživjele u krevetu, ali pričamo bez spominjanja imena". 

2. "S dečkom sam u vezi već nekoliko godina, i ne pada mi na pamet otkrivati bilo kakve detalje o našem seksualnom životu. Kad se pokrene ova tema u ženskom društvu, poslušam što muči moje frendice, ali nikad ne dijelim svoje najintimnije priče". 

3. "Suprug mi je zabranio da pričam o seksu s prijateljicama. Ako me neko direktno pita u lice jesam li ikad probala vezanje, seks u troje ili neku sličnu aktivnost, iskreno odgovorim, ali nikad ne otkrivam s kim je to bilo i kada. Na taj način svi su sretni".

4. "Ispričat ću curama šta se desilo u spavaćoj sobi samo ako sam ih unaprijed pitala za savjet. Recimo, kad smo moj bivši dečko i ja razgovarali o mogućnosti da pokušamo analni seks, potražila sam savjet od dvije prijateljice koje su to već iskusile".

5. "Obožavam pričati o seksu, ali činim to samo u krugu najbližih prijateljica. Znam da im mogu vjerovati i da neće širiti dalje moje neugodnjake sa seksom".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.