LIFESTYLE

GLEDAJTE NA "AVAZOVOM" PORTALU Večeras finale "Šereta"

Za titulu će se boriti šest takmičara iz Bihaća, Mostara i Gruda

Redakcija

20.6.2015

U sarajevskom klubu 'Gogo'" večeras će biti održano finalno takmičenje Stand up komičara amatera "Šeret".

Za titulu najvećeg Šereta borit će se šest takmičara iz Bihaća, Mostara i Gruda. Vanja Gredelj, Filip Ćorluka, Elvis Jusić, Emir Štrkljević, Nikola Vidović i Enes Kozličić izborili su plasman u finale, a za revijalni program organizatori su najavili i nastup specijalnih gostiju.

Osim smijehu i zabavi, finalno veče posvećeno je prikupljanju sredstava za tim Specijalne olimpijade BiH, koji trebaju našu podršku za odlazak na Specijalnu olimpijadu, koja će se održati od 25.07. do 2.8. 2015.godine u Los Angelesu.

Bosanskohercegovački paraolimpijci su prikupili 50 medalja u različitim disciplinama, ali i dalje je najveći problem novac za putne troškove.

Tim povodom, Magacin "Kabare", koji je posvećen podršci i radu sa socijalno isključenim kategorijama, odnosno inkluzivnom pristupu razvoju kulture i umjetnosti, pogotovo kroz projekat "Sit Down Comedian", odlučio je pridružiti se ostalim udruženjima, kompanijama i pojedincima u podršci mladih bh. sportista koji su branili boje naše države na mnogobrojnim takmičenjima.

Finale za najvećeg "Šereta" počinje u 21 sat.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.