LIFESTYLE

SAMO JE HTJELA UDARITI PO STRAŽNJICI Bezazlena šala na plaži pretvorila se u nenadanu agoniju

Viralni video

Autor:(A. Vr.)

12.9.2015

 

Iako je snimljen još 2012. godine, internetom se tek ovih dana u većoj mjeri počeo širiti video navodno zabilježen na jednoj američkoj plaži na kojoj se ekipa zabavljala uginulim somom. Jedna je djevojka odjevena u bikini poželjela pljusnuti svoju prijatejicu Tinu ribom po guzi, no nakon jednog uspješnog udarca dogodilo se nešto neočekivano.

Vršak somove peraje zabio se u Tinino bedro i zaglavio se. Obje je djevojke uhvatila panika, bilo ih je strah iščupati peraju kako Tina ne bi zaradila veliku ogrebotinu.

Premda je na početku sve izgledalo kao bezazlena zabava, stvar je postala nešto ozbiljnija u trenutku kada se Tini zavrtjelo u glavi pa je počela zapomagati i urlikati da bi mogla zaraditi nekakvu infekciju. Rekla je i da će povraćati, a zatim je do nje stigao jedan mladić koji je u čudu započeo inspekciju zaglavljenog soma na djevojčinoj pozadini.

Stigao je i čuvar plaže pa je i on stao promatrati neobičan prizor.

U nastavku epopeje Tinu se može vidjeti kako leži na plaži, a oko nje se okupila poveća grupica znatiželjnika.

Prijatelji su joj donijeli led koji su stavili na mjesto penetracije peraje, neko je došao i sa škarama, no rješenja još nije bilo. Neko je čak predložio da se na mjesto uboda prolije vodku, ali nedugo nakon takve ideje snimka je prekinuta i epilog ove drame na plaži ostao je nepoznat.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.