LIFESTYLE

Ovo su online greške koje prave cure u vezama

Treba znati granicu

(J. Be.)

13.9.2015

Nije potrebno izbrisati Facebook ili maknuti dečka s liste prijatelja. Dovoljno je samo da znaš da su curama u vezama, neke stvari na društvenim mrežama zabranjene, a pritom mislimo na sljedeće stvari.
 
1. Tajna dopisivanja
 
Tebi se to možda čini kao usputna zabava, no upozoravamo da ona može imati velike posljedice, kojih očito nisi svjesna. Sjeti se samo kako bi se ti osjećala da tako nešto pronađeš na profilu od dečka.
 
2. Slike s bivšim ili drugim dečkima
 

Ne moraš baciti sve slike s bivšim i praviti se da on nikada nije postojao, ali ako ti je Facebook profil prepun slika s bivšim dečkom, tvoj novi dečko bi se mogao osjećati glupo, s potpunim pravom. Kao i onda kad objaviš sliku, na kojoj si sama s nekim drugim dečkom, makar ti to bio prijatelj kojeg on zna. Drugi ne znaju.
 
3. Flert komentari
 
Facebook sve vidi i sve zna. A to vide i drugi, kada nekome komentiraš status ili fotografiju, na način da neki promatrač može to shvatiti na potpuno pogrešni način. Čemu se uopće uplitati u takve stvari?
 
4. Prijateljstvo s nekim ko se tvom dečku ne sviđa
 
Naravno da tvoj dečko ne mora voljeti sve tvoje prijatelje, ali ako znaš da je posebno alergičan na nekog ko ti ne znači previše, pokušaj ne biti prijateljica s tom osobom. Naravno da je riječ o ljubomori, ali to je ljubomora koju ne moraš dodatno hraniti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.