LIFESTYLE

HIT U VRANJU Baba napravila unuci afrodizijak, pa obje zatrudnjele!

Čudima nikad kraja

(J.K.)

6.11.2015

Da se čuda zaista događaju, potvrđuje i nesvakidašnji slučaj iz Vranja gdje su u isto vrijeme zatrudnjele baka Stana S. (61) i njena unuka N. S. (24).

Kako više nije mogla gledati da joj se unuka (21) i zet muče s pravljenjem potomstva, baka Stana (61) im je odlučila pomoći, tako što im je napravila afrodizijak koji utiče na povećanje plodnosti kod muškarca. Osim u tome, Stana je uspjela u još nečemu, da i sama zatrudni.

Nakon što je napravila afrodizijak od kestena i raznih travki, davala ga je unuci, a ova svom mužu; istovremeno, Stana je afrodizijak krišom davala svom suprugu Sveti, a i ona ga je probala nekoliko puta.

Ova smjesa je nju i njenog supruga, kako je rekla, više puta “pošašavila” pa su noću “gubili razum”. Ubrzo je dobila čudne simptome i odlučila otići kod liječniku.

“Ne žalim se što sam to probala jer nam je nakon toliko godina stvarno bilo lijepo”, priznaje baka Stana.

Istovremeno, zatrudnjela je i njena unuka.

Kada su analize pokazale da i baka nosi bebu, liječnik je preporučio da prekine trudnoću jer je opasna u njenim godinama, što je baka i uradila.

Njen suprug, deda Sveta, saznao je da mu je žena “radila o glavi”, ali joj je sve oprostio kada je shvatio da je njeno zdravlje dovedeno u pitanje.

U Vranju je nakon ovog događaja zavlada prava pomama za Staninim afrodizijakom, ali ona ne želi otkriti recept.

 

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.