LIFESTYLE

Evo zašto biste vašeg frajera ovih praznika trebali držati na oku!

Praznične proslave su raj za varalice

Autor:(Dž. Č.)

1.12.2015

Site VictoriaMilan.com tvrdi kako su upravo poslovne zabave raj za varalice i veoma plodno tlo za afere. Privlačno je i utješno pretpostaviti da su oni samo pristrani budući da se radi o siteu koji je namijenjen ljudima koji su u braku, ali zabavu traže izvan njega. No budući da se stranica proširila širom svijeta i stekla nekoliko milijuna članova, moramo vjerojavati da je vrlo vjerojatno da su jako dobro upućeni u ovu problematiku, porenosi Cosmopolitan.

Svoju tvrdnju pospješili su rezultatima istraživanja provedenog na 10.000 članova, a ona su pokazala da je čak 38 posto ispitanika dok su bili u vezama, imalo aferu s kolegom s posla koja je započela upravo na Božićnoj zabavi. 

Iako mi i dalje vjerujemo u pristranost njihovih stavova i rezultata istraživanja, baš nam i nije svejedno pustiti dragoga na Božićnu zabavu. Jer ako je sklon varanju, upravo tamo bi se nešto moglo izroditi. A zašto, objasnili su i stručnjaci. Mnogo se flerta, fizički opasnih kontakata i seksa događa na Božićnim zabavama. Ljudi piju, dobre su volje, uglavnom opušteni i bezbrižni zbog slobodnih dana pred njima. Mnogi upravo ovakve zabave vide kao savršenu priliku da učine nešto povodom osjećaja koje imaju duže vrijeme. Ako nekoga privlači kolega s posla, velika je vjerojatnost da će upravo na ovakvoj zabavi odlučiti realizirati svoje želje. A veseli li se i vaš dragi skorašnjim domjencima, nije na odmet povećati oprez!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.