LIFESTYLE

NOVI ZELAND Malezijski diplomat obavio nuždu na pragu i polugol se ušetao u kuću nepoznate žene

Pozvao se na diplomatski imunitet i napustio zemlju

Fena

4.12.2015

Malezijski diplomat završio je na sudu nakon što je prijavljen da je obavljao nuždu na kućnom pragu jedne žene na Novom Zelandu a potom se polugol ušetao u njezinu kuću.

Sada već bivši malezijski vojni ataše optužen je za seksualni napad i izveden u petak pred sud u Wellingtonu. Objasnio je da je u kuću ušao gol od pojasa nadolje kako bi se oprao, prenose lokalni mediji.

Muhammad Rizalman (39) pozvao se na diplomatski imunitet i napustio je Novi Zeland nakon uhićenja u svibnju 2014. U zemlju se vratio u listopadu kako bi se suočio s optužbama.

Njegova žrtva Tania Billingsley, tada 21-godišnjakinja, bila je sama u spavaćoj sobi i gledala film kada je Rizalman ušao razodjeven. Billingsley je počela vikati i tjerati ga van te je pozvala policiju.

On je kazao kako je mislio da mu se smiješila u lokalnom samoposluživanju i da ga je tako pozvala pa ju je pratio do kuće.

"Mislio sam da će pripremiti nekakvu hranu i pozvati me i potom razgovarati o mojim problemima", kazao je Rizalman odbacujući mogućnost da je obavljanje nužde na njezinu kućnom pragu bilo dio nekog magijskog rituala kojim ju je htio očarati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.