LIFESTYLE

I TO JE MOGUĆE Rodila bebu u toaletu i vratila se na utakmicu kao da se ništa nije desilo!?

Porođaj poznate kineske odbojkašice

J.K.

25.3.2016

Poznata kineska odbojkašica se porodila u školskom toaletu, bebu ostavila u obližnjem žbunju i vratila se na utakmicu, objavili su državni mediji.

Kineskoj tinejdžerki su, kako se navodi, kontrakcije počele za vrijeme utakmice ženskog odbojkaškog prvenstva za mlađe od 18. godina, prenosi AP. 

Bebu je pronašao prolaznik, koji je pratio trag krvi po terenu kako bi pronašao i majku, navodi se u policijskom izveštaju. 

"Vidio sam je na terenu dok se odmarala. Izgledala je dobro nakon porođaja. Pretpostavio sam da ima jak organizam čim se porodila za vrijeme igranja utakmice" posvjedočio je prolaznik. 

Novorođenče i majka su prebačeni u bolnicu gdje je utvrđeno da su oboje dobro, dodaje se u saopštenju. 

Vanbračne bebe u Kini su uglavnom napuštene od roditelja zbog društvenih i finansijskih pritisaka. Politika planiranja porodice u Kini podrazumjeva drastične kazne i za bračne parove koji imaju više od dvije bebe. 

Podsjeća se da je nedavno u Kini, u okrugu Ksinping, spašena jedna beba, koja je bila zaglavljena u kanalizacionoj cijevi, objavljeno je na sajtu vatrogasnog odjeljenja kineskog Ministarstva javne sigurnosti.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.