LIFESTYLE

Djevojka iz Đurđevca (29) šokirala partnera: 'Kažeš da sam loša u seksu? Idemo na policiju!'

Oboje uhapšeni

(A. Vr.)

21.5.2016

 

Djevojka (29) iz Đurđevca i oženjeni muškarac (41) iz Pitomače uhapšeni su u srijedu navečer zbog prostitucije. Nakon kriminalističkog istraživanja muškarac je pušten kući, a policajci su djevojku prekršajno prijavili zbog odavanja prostituciji.

No, priča nije tako jednostavna kako se na prvi pogled čini. Kvaka je u tome što je klijenta policiji prijavila sama djevojka, i to nakon “obavljenog posla”. Kako smo neslužbeno saznaje jutarnji.hr., razlog je to što joj je rekao da nije bila “baš nešto” pa joj je dao manje novca. Dogovorili su seks za 100 eura, no nakon što je muškarac, za kojega se priča da je u braku, optužio djevojku za “slab seks” i premalo užitka, dao joj je samo 500 kuna.

- Budi i s tim sretna, nisi baš nešto - rekao joj je pohotnik. Djevojku strašno naljutilo pa je odmah, još vruća od seksa, izletjela na ulicu i otišla ravno u đurđevačku policijsku stanicu gdje su ostali zatečeni time što su čuli.

Osvete željna djevojka, kojoj je očito taština bila strašno povrijeđena tvrdnjom da je loša ljubavnica, ušetala se u policijsku stanicu i prijavila da ju je 41-godišnjak prevario. Razgovor je, kazali su nam dobro upućeni u cijeli slučaj, tekao ovako: - Došla sam ga prijaviti jer me je prevario - rekla je djevojka dežurnom policajcu. - Dobro, opišite kako vas je prevario - upitao ju je policajac.

Odgovor koji je dobio u prvi tren ga je šokirao. Slušao je u nevjerici.

 - Pa, nije mi dao novca koliko smo se dogovorili! Zaaštoj? Pa, znate... Za seks - odgovorila mu je Đurđevčanka. Ubrzo je priveden i sam klijent.

Sve je poricao, ali ga je djevojka sve dublje zakopavala u sramotu. Ipak, osim sramote, nije mu naudila, nego je sama ostala bez dogovorenog novca uz prekršajnu kaznu. Klijent neće odgovarati za “prevaru”.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.