LIFESTYLE

Tri znaka zbog kojih mislite da ste zaljubljeni, a niste

Razlikujte ljubav i prijateljstvo

Redakcija

9.1.2017

Znate li prepoznati ljubav? Opisuju je kao čin zadovoljavanja osnovnih emocionalnih potrebe te kao intenzivan osjećaj bliskosti između dvije osobe, no stvari nisu uvijek tako jednostavne.

Ova tri česta znaka koja povezujemo s ljubavlju mogu ukazivati samo na prijateljstvo i kratkotrajni flert, a zapravo nas samo još više zbunjuju.

1. Zabava

Ako vam je s njim uvijek zabavno, to ne mora biti znak da ste zaljubljeni, a osoba koja shvaća vaš smisao za humor i nasmijava vas ne mora biti ljubav vašeg života, već samo dobar prijatelj.

2. Leptirići

Famozni leptirići u trbuhu često se smatraju simbolom ljubavi, no njih možete osjetiti skoro zbog svega. Žene ih često osjete kad kupe novi par cipela, muškarci kad igra njihov omiljeni klub... Zagledajte se u svoje osjećaje malo dublje i odgonetnite što je pravi uzrok leptirića.

3. Strast

To što vam je seks fenomenalan ne znači da je on čovjek vašeg života, već da je seksualna kemija i kompatibilnost u krevetu na mjestu.

To ne znači da uopće postoje ikakvi romantični osjećaji između vas. Strastveni seks je poželjan među partnerima, ali nije pouzdan pokazatelj da će vaša veza uspjeti. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.