LIFESTYLE

Sandra Afrika objasnila kako se pomirila sa Stanijom! (VIDEO)

Progovorile na snimanju novogodišnjeg programa

Redakcija

9.1.2017

Nakon što su se u decembru zajedno slikale na jednom snimanju Sandra Afrika je konačno progovorila i objasnila kako je došlo do ''pomirenja'' sa Stanijom.

Mjesecima se nagađa o razlozima iz kojih Sandra Afrika i Stanija Dobrojević godinama nisu bile u dobrim odnosima, te o “pomirenju” koje se dogodilo iznenada na snimanju novogodišnjeg programa!

Sada, Sandra Afrika konačno objašnjava i šta se u zapravo desilo, i otkriva da je Stanija bila ta koja je njoj prišla kako bi se pravdala za uvrede koje je navodno upućivala Sandri.

– Djevojka mi je prišla na novoodišnjem programu, to jest preko Vuka Moba, s kojim sam radila duet i super smo, naravno. Ona je rekla Vuku da bi voljela da me upozna, zato što se ja i ona ne znamo privatno. Znam ko je djevojka, ali ne znamo se privatno. Rekla je da bi jako voljela da me upozna i da mi kaže da to što su novinari pitali u vezi mene, kako je ona to sve rekla, da to nije istina. Ja sam rekla: “Okej!” jer ja nisam neko ko voli tračeve i te gluposti. Ja nikada nikoga nisam ogovarala niti mi pada na pamet – rekla je Sandra za Telegraf.


 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.