LIFESTYLE

Seks je lijek za mnoge bolesti

Neizostavan za trajan brak ili vezu

Redakcija

18.1.2017

Za trajan brak ili vezu seks je neizostavan, a ljudi kod kojih je on redovan su svakako sretniji. U nastavku pročitajte zašto je seks važan za vaše zdravlje.

1. Seks ublažava glavobolje. Svaki put kad vodite ljubav, oslobađa napetost žilama mozga.

2. Puno seksa može izbrisati začepljen nos. Seks je prirodni antihistaminik. On pomaže u borbi protiv astme i proljetne alergije.

3. Vođenje ljubavi je tretman spektakularne ljepote . Naučnici su otkrili da kad žena ima polni odnos, proizvodi velike količine estrogena koji joj daje sjaj i mekoću kose i očiju.

4. Seks je jedan od najsigurnijih sportova. Vođenje ljubavi jača mišićni tonus ženskog i muškog tijela. To je zabavnije od 20 plivačkih krugova u bazenu i ne trebaju posebne tenisice!

5. Vodite ljubav polako, nježno i opušteno,  smanjuje te šanse da obolite od dermatitisa, osipa i akni. Znoj proizveden čisti pore i čini kožu sjajnom.

6. Vođenje ljubavi može spaliti sve kalorije koje ste sakupili u prethodnoj romantičnoj večeri, koji je normalni slijed događaja nakon nje.

7. Seks je Sveti lijek za depresiju. otpušta endorfin u krvi, stvarajući stanje euforije i ostavljajući žene i muškarce s osjećajem da su jedinstveni.

8. Seks je za smirenje i smirujući mišićni opuštač najsigurniji na svijetu. To je milion  puta djelotvorniji od Valijuma.

9. Što više seksa to bolje, jer tijelo polno aktivno otpušta više feromona. Ovaj prirodni miris žljezda našeg tijela je neprimetan našem nosu, ali to je vrlo inspirativno za žene!

10. Poljubac svaki dan, smanjuje vaš odlazak  zubaru. Umjetnost ljubljenja izaziva sline, čisti zube i smanjuje količinu kiseline koja uzrokuje karijes, spriječava oralne probleme, da ne spominjemo držanje daha uvijek obnavlja kapacitet pluća, piše Oaza Znanja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.