LIFESTYLE

Hedonističko putovanje na kolumbijski otok bluda: Droga, alkohol i neograničeni seks sa prostitutkama

Piše: Avaz.ba

13.10.2017

Putnička agencija “Good Girls Company” uključila je u ponudu hedonističko putovanje kakvo se ne viđa svakog dana. Za klijente su na jednom mjestu osigurali prostituke, drogu i alkohol, a boravit će u luksuznim vilama s bazenima.

Sve uključeno

Agencija obećava da će svi oni koji se 24. novembra upute na kolumbijski otok pored grada Kartagene, moći tri dana uživati u obilnim količinama droge, besplatnom alkoholu i neograničenom seksu sa prostitutkama. 

Iz “Good Girls Companyja” kažu da će njihovi klijenti, skoro sigurno sve sami muškarci, tokom odmora na kolumbijskom otoku živjeti život o kojem su uvijek sanjali i da će, uz diskreciju, moći ispuniti sve svoje najluđe maštarije.

- Šezdeset prostitutki brinut će se o potrebama 30 klijenata, a dvije djevojke bit će na raspolaganju klijentima 24 sata na dan. Cijena putovanja uključuje doručak, ručak i večeru - rekli su iz kompanije.

Erotske masaže

Prvog dana putovanja, firma će za goste prirediti seksualnu terapiju, u kojoj svako od njih može učestvovati, dok će drugog dana svaki gost provesti po 30 minuta sa 16 djevojaka odjednom. Trećeg i četvrtog dana bit će nešto mirnije. Tokom tih dana gosti će se morati zadovoljiti zabavama na jahti, koja prima 100 ljudi.

U slučaju da sve ovo nije dovoljno, agencija nudi mogućnost doplate za erotske masaže i grupni seks. Za one koji ne žele ovo čudesno putovanje provesti u varijanti seks, droga, alkohol, kompanija je omogućila jahanje i golf. Cijene aranžmana kreću se od 500 do 1.500 eura.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.