LIFESTYLE

Majka je natjerala da spava sa 1.800 muškaraca, ali to nije najgore

Avaz.ba

26.10.2017

Kćerka sotonistice iz Velsa napisala je knjigu "Vrag na kućnom pragu", u kojoj je opisala zlostavljanje koje je proživljavala od sedme godine. 

Žena koja sebe naziva Anabela Forest (Anabelle Forest) tvrdi da ju je poremećena majka natjerala da spava sa 1.800 muškaraca prije svoje 18. godine.

Forest u knjizi opisuje zlostavljanje koje je proživljavala od sedme godine.

Inicirali su je još kao djevojčicu i to tako što je morala gledati mamu kako spolno zadovoljava vođu kulta Kolina Betlija (Colina Batleya) (48) koji ju je više puta silovao nakon što je napunila 11 godina. S 14 je morala učestvovati u grupnom seksu s majkom, Betlijem, koji joj je kasnije postao očuh, i susjedima.

Policija je 2011. godine zbog zlostavljanja djeteta uhapsila Žakelin Merling (Jacqueline Marling), Betlija i njegovu bivšu suprugu, te prostitutku koja je često svraćala u njegovu kuću.

Osuđeni i majka i očuh

Na sudu su svjedoci ispričali da je vođa kulta nosio piđamu i mantrao prije seksa sa svojim sljedbenicama i djecom. Nedjeljom navečer skupljali bi se u njegovoj kući, gdje je u dnevnom boravku imao 'oltar' kraj kojeg je držao zmije. 

On je osuđen na 11, a Anabelina mama na 12 godina zatvora. 

- Ništa me ne može povrijediti kao moja mama i taj čovjek. Moja je majka zla i nikad joj neću oprostiti, kazala je. 

U knjizi je napisala i da su ju tjerali na prostituciju kako bi zaradila za kult. Betlijeva "učenja" temeljila su se na djelu Alistera Kroulija (Aleistera Crowleya) "Knjiga zakona" te su uvjeravali djecu da se seksom s odraslima približavaju bogu. 

 - Betli me prvi put silovao dok sam imala 11 godina. Najgore je bilo što me uvjerio da je seks moja odluka i izbor. Bilo je užasno. Najbolnija i najšokantnija stvar koja mi se ikad dogodila. No, rekao je da je to moj put i ako se ne seksam s njime, da ću završiti u Abyssu, što je bila naša verzija pakla. Znao je manipulirati svima nama, da vjerujemo u svaku njegovu riječ. Čak ga nismo smjeli gledati u oči, ispričala je Anabella. 

S 14 godina se pokušala ubiti nakon što ju je majka silovala. 

- Danju sam bila školarka, noću seksualna robinja. Bilo je toliko užasno da sam se pokušala ubiti, kazala je. Sa 17 je ostala trudna s Betlijem. Godinu kasnije pobjegla je usred noći te majku i očuha nije vidjela sve do suđenja. 

- Otišla sam na sud vidjeti majku u nadi da će mi reći da je za sve on kriv, da je ona bila pod njegovim činima. No nije to rekla. Samo me je pitala što radim u sudnici. Nije se pokajala. Pošto sam i sama majka, ne mogu vjerovati kako se ona odnosila prema meni. To je neprirodno i okrutno. No nema smisla biti u depresiji zbog toga. Treba živjeti za budućnost. Ništa me ne može povrijediti kao njih dvoje, no zbog toga sam snažnija, zaključila je i dodala da se nada da će njena knjiga potaknuti ljude da obrate pozornost na okruženje u kojem žive. 

- Zlostavljana djeca su svuda oko nas. Samo jedan čovjek ih treba zamijetiti i to će nekome spasiti život, kazala je Anabela koja danas ima dvoje djece i sretna je što se izvukla iz pakla u kojem je živjela, piše euroexpress.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.