LIFESTYLE

Zajedno su smršali 260 kilograma i nakon 11 godina veze konačno mogu da imaju odnose

Avaz.ba

13.1.2018

Li Saton (42) i Rina Kajser (39) u vezi su 11 godina i tek su nedavno prvi put imali seks. Razlog tome je činjenica da su bili toliko gojazni da su se jedva kretali.

Priča o njima je emitirana na kanalu TLC. Rina i njen stariji brat Majkl odlučili su da zajedno odu na kliniku za mršavljenje, nakon što su proveli mnogo godina koristeći hranu kako bi se nosili sa svojim problemima. Tamo su se Rina i Li upoznali i započeli vezu.

Međutim, kako klinika nije dozvoljavala pacijentima da budu u vezi, oni su odlučili da odu odatle.

Ali, njihovi kilogrami su nastavili da se gomilaju toliko da su im životi bili u opasnosti i bili su prisiljeni da se oslone na Lijevu sestru Kesi da dođe i brine o njima. Nisu mogli da hodaju, pa su se kretali pomoću kolica.  Saton je imao 323 kilograma, a Kajser oko 247 kilograma kada su riješili da se konačno podvrgnu gastričkom bajpasu. Da bi mogli da se operiraju, oni su morali najprije smršati određeni broj kilograma. 

On je prvi operiran, jer je njegova djevojka zbog upale pluća hospitalizirana. Međutim, njihovi problemi su se nastavili jer je Li i dalje unosio velike količine nezdrave hrane i nakon operacije, pa je morao da nastavi sa konsultacijama i terapijom.

U jednom trenutku, Rina je zaprijetila Liju da će ga ostaviti ako ne promijeni svoje navike. Kako je rekla, on je postao i nasilan prema njoj. Ipak, pomirili su se i Li je poslušao ljekarske savjete. Kada se oporavila od bolesti i Kajser je operirana i, dvanaest mjeseci kasnije, njih dvoje zajedno su za 260 kilograma lakši. 

Saton trenutno ima 180 kilograma, a ona 127 kilograma.

- Nikada do sada nismo mogli imati seks - rekao je Saton.

On je rekao i da planira da zaprosi Rinu kada oboje ispune svoj cilj i smršaju do željene težine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.