LIFESTYLE

Željela je samo da nađe nepoznatog momka kojeg je poljubila u Parizu, međutim potraga se otela kontroli

Avaz.ba

13.1.2018

Život nam svakog dana servira svakakve situacije, a neke od njih su toliko neočekivane da se u trenutku ne možemo snaći. Džulijana Korales (Juliana Corrales) također se našla u jednoj nesvakidašnjoj situaciji – poljubila je frajera na vrhu Ajfelovog tornja.

No, taj neočekivan susret ju je prilično zbunio pa ga se nije sjetila pitati za broj mobitela. Kako ne bi odbacila priliku za romansom svog života, pomoć je zatražila na Twitteru.

Uz tekst je priložila i njegovu sliku u slučaju da ga neko prepozna. Romantično, zar ne? 

Korales je s prijateljima doputovala u Pariz i dala obećanje sama sebi da će obavezno poljubiti nekoga na Ajfelovom tornju. Naravno da nije znala koga će poljubiti, ali u tome i jest čar.

Na tornju nije bilo nikoga njezinih godina, no uspjela je pronaći jednog dečka, rekla mu što želi i on je pristao. 

- Na moju zaprepaštenost, on je ipak pristao - rekla je Korales. S Gavinom je bila i njegova majka koju je ovaj neočekivan trenutak oduševio pa ga je ovjekovječila fotkom.


Twitteraši su se potpuno bacili na posao pronalaska tajanstvenog frajera, kao da se radi o pitanju života i smrti. Kopali su i kopali dok nisu pronašli Instagram profil njegove majke pa su tako došli i do njega.

No, ovdje priča dobiva neočekivan obrat – Twitteraši su otkrili da Gavin navodno ima djevojku pa su počeli napadati i njega i njegovu majku kako je mogla dopustiti da joj sin poljubi drugu ženu.

Drugi su ga branili, saznavši da je prilično neaktivan na Facebooku pa se možda radilo o nekoj sada već bivšoj vezi.

Naposlijetku se oglasila i sama Korales koja se zahvalila svima na pomoći, ali je zamolila da više ne maltretiraju Gavina ni njegovu majku, bez obzira ima li on djevojku ili ne. Nije baš najsretniji završetak slučajne romanse, ali ovo je očiti dokaz da se na internetu uz malo spretnosti može pronaći bilo koga, htio to pojedinac ili ne.

Ako ti se dogodi slična stvar, zatraži frajera za broj prije nego mu dobronamjernici počnu kopati po životu i uznemiravati ga. To definitivno niko ne želi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.