LIFESTYLE

Ova tri horoskopska znaka imaju najprljaviji um

Ilustracija

AstroZabava

2.3.2018

Mnogi od njih se neće suzdržavati čak ni u javnosti, te će pokušati na sve načine da vas privuku i navedu na razne seksi igrice.

Pogledajte o kojim znacima je riječ…

Škorpija

Harizmatični, samouvjereni, seksi. Škorpije su zaista pravi magneti za suprotan spol, a kada ih malo bolje upoznate shvatit ćete kako funkicionira njihov um. Skoro uvijek imaju prljave misli, a kroz život se vode neobuzdanom strašću po kojoj su zaista posebni. Kada vide nekoga ko im se dopada, skloni su zamišljanju te osobe gole, ali to ih može zaintrigirati da saznaju kakva je u krevetu, o čemu mašta, pa i o analnom seksu.

Lav

Za razliku od Škorpija, Lavovi ne razmišljaju po cijeli dan, i u svim situacijama o seksu, ali zato kada dođe se intimnog susreta, budite sigurni da će vam priuštiti zadovoljstvo koje ćete dugo pamtiti. Pripadnici ovog znaka su prave seksualne zvijeri, spremni su da isprobaju nove stvari i stalno da uvode nove seksi igrice. Čak će i u javnosti imati želju za dodirima i neće se stidjeti toga.

Vaga

Vaga je jedan od najsuptilnijih znakova koji vješto krije svoj divlji um. Oni obožavaju seks i gotovo u svemu vide seksualnu konotaciju – krastavac, sladoled, banana… Da, to je prava Vaga, iako nikada ne bi to priznala. Ipak, ovaj znak ne pristaje na otvorene veze i neobavezan seks, se dok ne osjete mentalnu povezanost sa osobom. Oni su u biti jako senzualni, te im je potrebna dublja konekcija sa partnerom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.