ZODIJAK

Ovih pet horoskopskih znakova neće rado pokazati osjećanja

Ilustracija

AstroZabava

14.3.2018

Nekima je prirodno da pokazuju svoja osjećanja, šta misle i kako im je na duši. Drugima to nikako ne leži, a ovih pet znakova su među njima.

Vodolija

Oni jednostavno ne vole da pokazuju osjećanja, jer ne žele da djeluju ranjivo. Drže distancu i vole da o njima misle kao o jakim i stabilnim ličnostima. Također, ne vole ni druge da opterećuju svojim osjećanjima.  

Škorpija

Oni pokazivanje osjećanja povezuju s idejom da će ih neko izdati, zbog čega im se nikako ne isplati da budu otvoreni. Izuzetno su osjećajni i ne žele da budu povrijeđeni jer su to situacije u kojima se ne snalaze i pokazuju svoju najmračniju stranu.

Djevica

Svoja osjećanja i ranjivost skrivaju iza perfekcionizma.

Njihova ranjivost nekada može da im pomuti razum, pa se onda drže plana da ne budu upadljivi i da samo nešto rade kako bi prikrili ono što im je na duši.

Blizanci

Ne podnose da ih neko smatra ranjivim i zato se uvijek prilagođavaju ljudima u društvu. Ako svakome pokažu drugu stranu svoje ličnosti niko ih neće upoznati u potpunosti, a Blizanci se zbog toga osjećaju sigurnije.

Bik

Bikovi skrivaju svoju ranjivost iza tvrdoglavosti i zbog toga često ostavljaju utisak da su jako snažni i nedodirljivi. Istina je da se Bikovi na taj način samo štite.

Oni zapravo ne znaju da se nose sa svojim osjećanjima.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.