DOBRA ZARADA

Holivudskom glumcu prodala nevinost za 1,2 miliona eura, u utrci bio i nogometaš Junajteda

B92

27.3.2018

Džesmin (Jasmin), 26-godišnja djevojka iz Londona, vlastitu nevinost stavila je na aukciju prošle godine, kada se zarekla da će je prodati onom ko najviše ponudi. To je konačno i učinila, a "kupac" njene nevinosti je holivudska zvijezda.

Pristala je na finalnu ponudu od 1,2 miliona eura, a o kojem je glumcu riječ, nije željela otkriti, kao ni svoje prezime.

Dvadesetšestogodišnjakinja želi prodati nevinost kako bi što prije počela vlastiti biznis. Iz kompanije "Cinderella Escorts", preko koje je oglasila prodaju nevinosti, kažu da je na aukciji pobijedio holivudski glumac iz Los Anđelesa, koji je svojom ponudom nadmašio biznismena iz Minhena i nogometnu zvijezdu iz Mančester junajteda.  

Sastanak bi trebao biti u jednom hotelu, a Džesmin je prije konačne odluke išla na večeru sa svom trojicom i priznaje da je to iskustvo bilo nevjerovatno.

Roditelji me podržavaju od samog početka. Znaju za sve i slažu se. Imam 26 godina i znaju da sam dovoljno odrasla kako bih sama odlučila šta ću činiti sa svojim tijelom - objasnila je za "Mail Online".  

Kaže da se upoznala s glumcem čiji je veliki fan.

Više sam nervozna što sam fan, nego što ću izgubiti nevinost. Ali, ko zna. Možda budem još nervoznija kada uđem u hotel - kazala je.  

Također, nije očekivala da će njena nevinost dostići toliku cijenu, a svoju odluku da proda nevinost branila je više puta.

- Mislim da bi svaka djevojka radije postupila isto nego izgubila nevinost s momkom s kojim će poslije raskinuti - zaključila je Džesmin.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.