ZODIJAK

Na osnovu horoskopskog znaka otkrijte zbog čega nemate sreće u ljubavi

Ilustracija

Fokuzz.com

3.5.2018

Svi se mi razlikujemo - u karakteru, snovima, željama, ciljevima, izboru partnera... Ipak, u nečemu smo slični. Svi imamo sklop osobina koje su nam urođene i teško promjenjive. One utječu na mnoge sfere našeg života, pa i na ljubavni život. Zato nam se dešava da nam se sa različitim partnerima dešavaju potpuno iste stvari, zbog čega ste se nekad sigurno upitali je li problem u vama. 

Evo kako mi sami uništavamo svoju ljubavnu sreću na osnovu našeg horoskopskog znaka.


Ovan

Vi sabotirate svoj život jer gledate u druge osobe umjesto da se samo fokusirate na jednu. Ne možete biti u normalnoj vezi ako ne možete da se obavežete samo jednoj osobi. Tek kada se istinski posvetite nekom, bez iskušenja i pitanja kako bi bilo s nekim drugim, spoznat ćete pravu suštinu veze.


Bik

Prestanite da budete toliko zatvoreni. Razumljivo je da želite da odišete snagom. Ne želite da drugi vide vašu ranjivu stranu i zato odbijate da se otvorite. Da bi vas neko povrijedio, ne morate mu pokazati svoju ranjivu stranu. Međutim, odbijanje da se otvorite jeste ono što vas sprečava da ostvarite uspjeh na ljubavnom planu.


Blizanci

Morate da upoznate sebe mnogo bolje kako biste bile spremni za vezu. Razlog zašto ste vi ta osoba koji izvlači deblji kraj, jeste taj što ne zapravo ne znate šta želite od ljubavi. Na kraju se uvijek osjećate neispunjeno i razočarano. Morate da dokučite šta je to što tražite u vezi.


Rak

Vi zatrpavate ljude svojim emocijama i osjećanjima. Vi previše brinete i to ponekad prestravljuje druge ljude. Takva vaša priroda odbija partnera i to morate da ispravite kod sebe ako želite poboljšanje u vašem ljubavnom životu.


Lav

Sigurno je da vaš nivo ponosa odbija druge ljude. Imate visoko mišljenje o sebi i to pokazujete govorom tijela i izrazima lica. Uvijek ste samouvjereni, ponekad i previše. Suviše ste sujetni i to nervira ljude. Naučite da ne mislite samo na sebe već pokažite interesovanje i za ostale.


Djevica

Prestanite da previše razmišljate i tražite drugi smisao u svemu. Ponekada je ono što vidite ono što i dobijate. Ispod površine nema ničega i ne pravite od svega senzaciju i skandal. Potencijalnim partnerima će u jednom momentu postati iritantno i okončat će vezu ako to nastavite da konstantno radite.


Vaga

Morate da naučite da se oslobodite svog straha od samoće, da ne biste izgledali suviše očajno drugim ljudima. Već ste na granici patetike. Mora vam biti prijatno sa samim sobom prije nego što se upustite u vezu. Ako nastavite da skačete iz veze u vezu koje nisu prave za vas jer se bojite samoće, uvijek ćete biti razočarani na kraju.


Škorpija

Ostanite vjerni sebi i sve će biti u redu. Nikada ne pristajte na ono što nije u skladu sa vašom ličnošću. Ponekada, vaša iskrenost odbija ljude. Zapamtite da za sve postoji mjesto i vrijeme i jedino morate da pronađete pravo.


Strijelac

Vi ste skitnica i ne drži vas mjesto. Razumljivo je da imate žeđ za avanturama, ali tu i tamo morate da se prilagodite. Kako možete imati stabilnu vezu i sigurnu luku ako sve vrijeme skačete s jednog na drugo mjesto?


Jarac

V imate prirodnu sklonost negativnom razmišljanju. To je vaš način da se zaštitite od bolnih stvari na ovom svijetu. Od svakog očekujete najgore kako biste bili spremni na sve nedaće koje mogu da vas zadese. Međutim, ako mislite suviše nisko o osobama sa kojima ste, nikada im zapravo nećete dati šansu da osvoje vašu privrženost i ljubav.


Vodolija

Obratite pažnju. Ne dozvolite da budete ometeni. Da, vama je teško da se posvetite jednoj osobi duže vrijeme. To je karakteristika Vodolija. Ipak, jednostavno ćete morati da naučite da se nosite sa osjećajem dosade s ljudima s vremena na vrijeme. Morate biti u stanju da s jednom osobom dijelite i dobro i zlo.


Ribe

Zaboravite na bajke. Tamo nema ljubavi. To je samo fantazija. Prestanite da vjerujete da će ljubav uvijek biti magična i nevjerovatna. Zato vam veze propadaju. Morate da razvijete realna očekivanja od ljubavi kako biste bili uspješniji na tom planu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.